3 csillagjegy ezen a héten nagyon nyűgös, úgy érzik, csak rossz dolgok történnek. Ideje kicsit lenyugodniuk!

Szűz

Egyszerűen muszáj lenyugodnod. Nagyon türelmetlen vagy, képtelen vagy várni, de ez sajnos egyáltalán nem oké így. Azt hiszed, aranyos és ellenállhatatlan vagy, amikor ezt csinálod, de sokakat felidegesítesz ezzel, és feleslegesen szerzel magadnek ellenségeket. Valamiért mostanában azt érzed, hogy mindnekinek meg kell, hogy mond a magadét, de nem jó ötlet mindenkit elmarnod magad mellől, csak mert most éppen ingerültebb vagy a szokásosnál. 

Mérleg

Mindig úgy érzed, hogy jogod van a véleményedhez. És persze, kimondhatod, ám ez nem minden esetben szuper taktika. Sajnos nem mindig kell megszólalni akkor sem, ha éppen igazad van. Csendben maradni tudni az egyik legnagyobb erény. Ezen kívül arra is jobban oda kellene figyelned, hogy az igazságérzeted és a nyers véleményed hogyan érint másokat. Lehet, hogy pont azokat bántod meg vele, akiket sosem akarnál?

Halak

Mindent negatívnak látsz, nem érted, minek kellene örülnöd. Ráadásul rosszul alszol, ami miatt nyomott vagy, és egyáltalán nem érzed magadat komfortosan. Ez eddig rendben is van, de oda kell figyelj arra, hogy ezeket a negatív érzéseket ne azokon töltsd ki, akik egyáltalán nem tehetnek róla. Ne a legjobb barátaiddal legyél támadó, mert rosszul aludtál. Hidd el, mások türelme is véges.