3 csillagjegynek csak kellemes meglepetéseket tartogat ez a hét. Vajon neked is? 

Kos

Ezen a héten mind a magánéleted, mind a szakmai karriered remekül alakul. Most meg kell hoznod olyan döntéseket, amelyekre eddig nem volt lehetőséged, de régóta szeretted volna. Pontosan tudod, mit kell lépned, hogy a lehető legjobban jöjj ki a dolgokból, és a várt siker nem is marad el. Tökéletes ez a hét arra, hogy sorsdöntő lépéseket tegyél, mert most mindenre képes vagy, és minden tettedet siker koronázza!

Ikrek

Ez a hét kifejezetten alkalmas új kapcsolatok kialakítására, és a meglévők elmélyítésére. Az elmúlt hónapokban sokat foglalkoztál önfejlesztéssel, sokat dolgoztál a lelkeden, és most láthatod, hogy ez nem volt hiába! Magabiztosabb vagy mint valaha, ezért most kell sort kerítened azokra a beszélgetésekre, amelyeken eddig nem mertél túlesni. Ha ezekbe belemész, akkor csak jól jöhetsz ki belőlük!

Bak

Jól alakulnak a dolgaid: stabil és sikeres napokra számíthatsz a héten. Mind az üzleti, mind a magánéletben jól alakulnak a dolgaid. A csillagok ezen a héten különösen kedvezőek, és néhány kellemes meglepetést is tartogatnak számodra. Csak engedd el magad, és bízz a sorsban. A bátorság, a higgadtság és a pozitív életszemlélet ezen a héten is meghozza majd az eredményét. 

via