A csillagjegyed rengeteg mindent elárul rólad: a heti, havi és éves szerelmi horoszkópodtól kezdve akár azt is megmutathatja, milyen csillagjegyű lesz az igazi szerelmed, sőt! Az asztrológusok most nyilvánosságra hozták azt a 3 csillagjegy párost is, akik elképesztő szenvedéllyel és kozmikus tűzzel vetik bele magukat a kapcsolatba; ennek köszönhetően pedig szerelmük is rendkívül különleges és tartós lesz. Vajon te köztük vagy? Nézzük is! 

KOS - OROSZLÁN

A Kos és az Oroszlán Tűz jegyek, tehát energikus, szenvedélyes és rendkívül kalandvágyó csillagjegyek. Bevállalósak, mindketten szeretik a rizikót és a veszélyeket, ráadásul nagyon spontán személyiségek is, ezért olyan fantasztikus időt fognak egymással eltölteni, mint senki mással! Az örök versengő személyiségüknek hála ráadásul a legjobban fogják egymásból kihozni, ezért az asztrológia a legnagyszerűbb csillagjegy párosnak is szokta őket hívni!

IKREK - VÍZÖNTŐ

Az Ikrek és a Vízöntő a Levegő elem jegyei, közös bennük, hogy intellektuálisak, kíváncsiak és nagyon nyitott, érdeklődő személyiségek. A mély és őszinte beszélgetések órákon át is eltarthatnak közöttük, aminek köszönhetően teljesen belehabarodnak egymásba. Kozmikus kapcsolatuk attól lesz nagyon jól működő, hogy meghagyják egymás szabadságát és függetlenségét, de folyton a másik jár az eszükben. Az asztrológusok szerint az ő szerelmük az égben köttetett! 

OROSZLÁN - NYILAS

Az Oroszlán és a Nyilas csillagjegyek a Tűz elemei: szenvedélyességük, optimizmusuk és spontán személyiségük a legtüzesebb szerelmespárrá tudják alakítani őket! Szabad személyiségek, akik a lehető legtöbbet akarják kihozni a mindennapokból, a közös dinamikus energiájuknak köszönhetően pedig az egész világot képesek megváltani. Ha létezik szenvedélyes kapcsolat és tüzes csillagjegy páros az asztrológiában, ők lesznek azok, mert soha nem fogják hagyni, hogy ellaposodjon a szerelmük!

Via