Na de lássuk, mely csillagjegyek annyira szerencsések, hogy augusztusban nagyobb összeg üti majd a markukat.

Kos

A rendkívül szenvedélyes és céltudatos Kos, egyáltalán nem fél kockázatot vállalni. Az eredményekért viszont nem szereti fárasztani magát, számára a "gyorsan, sokat" a vezérelv. Mindig tudja, hogyan kell a legkisebb erőbefektetéssel a legnagyobb eredmény csinálni. Mindig tele van ötletekkel, és nem fél sem döntéseket hozni, sem pedig kockázatot vállalni. Ezzel kitűnik a tömegből, aminek meg is van az eredménye. A Kos nem fél áldozatokat hozni, hogy előrébb jusson az életben, ez pedig idén augusztusban egy nagyobb pénzösszegben is megmutatkozik majd.

Bika

A szerencséjüket a jegyükben uralkodó Vénusz bolygóból merítik, amely nagyban közrejátszik abban, hogy az anyagi jólétükért soha nem kell aggódniuk. Számukra az a legfontosabb, hogy fényűző életet éljenek, imádják a szépséget és az esztétikus dolgokat, mert mindez motiválja őket, hogy még keményebben dolgozzanak. Legyen szó egy nyaralásról, befektetésről, autóvásárlásról, a Kos mindig tudja, hogyan csinálhatja a legjobb üzletet. Ettől függetlenül, hiába a nagy sikerek, soha nem csúszik ki az irányítás a kezeik közül. A gazdagság nem vakítja el őket, és mindig reálisan gondolkodnak.

Oroszlán

A csillogás és a pompa számukra a legfontosabb, és bármire képesek, hogy szert tegyenek arra a vagyonra, ami ehhez szükséges. Nagyon kreatívak, remek a látásmódjuk, és nagyon egyszerűen meggyőznek bárkit az igazukról. A személyiségük az, ami miatt augusztusban az ölükbe hullhat a pénz, hiszen bárkit rávesznek arra, ami az érdekükben áll, hogy megszerezzék, amire vágynak. Éppen ezért remek vezetők is, és talán a sok pénz egy előléptetés formájában érkezik majd hozzájuk augusztusban.

via