Az biztos, hogy 3 csillagjegy számára a héten meg fognak oldódni az anyagi gondok, sőt annyi pénzhez jutnak, hogy hirtelen azt sem tudják majd, hogy mire költsék (lehet inkább félre kellene tenni?!). Íme, a horoszkóp legújabb üzenete. 

Bika

Wow, Cosmo-lány! Végre meglátod, hogy a kitartásodnak meglesz a gyümölcse, és egy olyan lehetőséget kapsz, amit már a pénz miatt sem szabad visszautasítani, de mellette még sok-sok remek plusz juttatást is fogsz kapni. Végre eljött a te időd! 

Szűz

Egy saját biznisz és ötlet megvalósítása sosem könnyű, de te mégis mindent megteszel azért, hogy elérd a céljaid kedves, Szűz! Az tény, hogy volt pár nehéz időszakod, de végre az, amit beleöltél az álmodba duplán visszajön hozzád!  Vigyázz azonban, hogy félre is tegyél ebből a pénzből, mert még nagy szükséged lehet rá. 

Nyilas

Money, Money, Money... A héten minden okod meglesz rá, hogy az ABBA nagysikerű slágere legyen a himnuszod, mert elképesztő mennyiségű pénz fog a markodba kerülni, és te magad sem akarod majd elhinni, hogy mennyire szerencsés vagy. Csípd meg magad, és meglátod, hogy bizony ez tényleg megtörténik!