Június 22-én elstartolt az Oroszlán-szezon, ami sok-sok meglepetést hoz magával. 3 csillagjegy számára különösen jól kezdődik, ugyanis kisebb-nagyobb pénzösszeg találhat náluk gazdára. Görgess lejjebb és bízz abban, hogy te is közöttük vagy!

Bika

A Mars a jegyedben jár, ami azt jelenti: szörnyen motivált vagy, és szeretnél pénzhez jutni. Egyúttal felébred benned a vágy, hogy megszabadulj attól, amire nincs szükséged. Tudod, mit jelent ez? Elárasztod a netet a ruhákkal, a cipőkkel, mindazzal, amire már nem tartasz igényt, és a legjobb: villámgyorsan elkapkodhatják őket! Ha ez nem lenne elég, adódhatnak más ötleteid is, miként juthatnál egy kis lóvéhoz, és a csillagok most nagyon bírnak téged, így segítenek abban, hogy pénzre váltsd az elképzeléseidet!

Rák

Olyan, mintha a Rák-szezonja kezdődött volna el megint, ugye? Legalábbis hamarosan ezt fogod érezni, ugyanis a napokban több mint jól alakul az anyagi helyzeted. Lehetőséged nyílik arra, hogy megtollasodj. Bizony, kifejezetten nagyobb pénzösszeghez juthatsz egy remek befektetésnek vagy álláslehetőségnek köszönhetően. Sőt, ha úgy jön ki a lépés, akkor nyugodtan dobd le a  hétvégén  a fizetésemeléssel kapcsolatos bombádat, mert jó eséllyel meg is kapod!

HALAK

Nemhogy egy, hanem több forrásból is pénz ütheti a markodat, Halak a Vénusz-Jupiter fényszögének köszönhetően. Felajánlhatnak neked egy szuper állást vagy fizetés kiegészítő munkát. De más forrásokból is plusz bevételhez juthatsz: nyeremény útján, utcán talált bankóval, szóval jóformán bármilyen módon. Ezt a részét bízd a csillagokra, a lényeg az, hogy csinálj helyet a cuki meg a szerencsét hozó mütyürök mellett a pénztárcádban, mert érkezik a zöldhasú áradat! Végre megveheted azt a rucit, ami után oly régóta ácsingózol…