A flörtölés nem is olyan egyszerű dolog, sőt, külön tudományágat érdemelne! Hiszen gondosan meg kell választani a szavakat, és a mozdulatokat, nehogy az ember átlépjen egy bizonyos határt, és mindent elrontson. Az viszont igaz, hogy ez egy fejleszthető képesség, ám van 3 olyan csillagjegy, aki született flörtölő, de legalábbis művészien képes csinálni. Ha közéjük tartozol, veregesd meg a válladat, de ha nem, akkor érdemes keresni egy ilyen barátot, mert sokat tanulhatsz tőle!

Kos

A tűzjegyű Kos híresen kacér és a forró vérében van a flörtölés. Magabiztos, merész, és nem okoz gondot neki az első lépés megtétele. Minden trükköt ismer, ami mások lenyűgözéséhez kell, nem véletlenül tartják a manipuláció egyik nagymesterének. Neki sokszor a flörtölés csak játék. Ráadásul jó emberismerő, éles látású, hamar rájön, mit kell mondania vagy tennie ahhoz, hogy megnövelje a másik fél pulzusát. Félelmetesen jól csinálja, minden erőfeszítés nélkül. Ehhez hozzájön az elbűvölő karizmája és szexi kisugárzása, amivel egészen a bűvkörébe ejti a kiszemeltjét.

Ikrek

Senki nem zsonglőrködik olyan nagyszerűen a szavakkal, mint az Ikrek. Egyszerűen tudja, mivel érheti el el, hogy a másik fél elpiruljon. Igazából mindig, mindenkihez van egy-két jó szava, ezért néha zsigerből flörtöl. Fantasztikusan bókol, dicsér, és valósággal elbájolja az embert a szavaival. Gyorsan felméri kivel dolga, és hamar rájön, mit kell mondania ahhoz, hogy nyert ügye legyen. Mivel alapból nyitott személyiség, a testbeszéde is közvetlen, barátságos. Ehhez hozzájön eleven, játékos természete, ami már csak hab a tortán!

Oroszlán

Az Oroszlán az egyik legkarakteresebb csillagjegy, aki nem a szokásos sablonszöveggel hódít, nem a jól bevált trükkökhöz nyúl. Minden szava és tette eredeti. Úgy flörtöl, hogy a másik fél azt érzi: különleges és egyedi. Képes kimondottan boldoggá tenni az illetőt, akinek szinte biztosan mosolyt csal az arcára. Egyszerre tud rámenős, domináns, de ugyanakkor gyengéd és szelíd lenni. Egy pillanat alatt felméri a helyzetét, és azt fogja nyújtani, amelyikre szükség lesz. A legjobb maradt a végére: az Oroszlán flörtölés közben végig őszinte, és nem mond olyat, ami nem igaz, csak azért, hogy valakit elkápráztasson.

Via