Te is szeretnéd, ha idén minden a szerelemről és a romantikáról szólna februárban? Akkor reménykedj, hogy az asztrológia is egyetértsen a terveiddel, ennek a 3 csillagjegynek ugyanis a február lesz az év legromantikusabb hónapja. 

Vízöntő

A vízöntők akár egyedülállók, akár párkapcsolatban élnek, komoly szenevdélyek és vágyak uralják majd a februárjukat. Sok lesz a hódítás, a romantikus pillanatok száma, még a leghétköznapibb helyzetek is könnyen egy romantikus filmmé alakulhatnak. A Vénusz mindenben a segítségedre lesz: bárkit is nézel ki, mindig tudni fogod, hogyan kell elcsábítanod.

Bak

Itt is a Vénusz lesz a segítség, most úgy érezheted, az átlagnál is csábítóbb vagy a pasik szemében. Nem kell ehhez új frizura vagy nagy átalakulás, egyszerűen más, pozitívabb, energikusabb lesz a kisugázásod. Hogy empatikus vagy, az különösen sokat számíthat a hódításaidban. 

Nyilas

Februárban a Nyilasok párkapcsolata új fordulatot vesz, a közöttetek lévő kötelék most erősebb, mint valaha. Az egyedülállókra is rátalálhat a szerelem, most érdemes minden randilehetőséget megragadni. Nem lenne meglepő, ha a legreménytelenebb lenne a működőképes.

via