Nem baj, ha hibázol, de célszerű ezekből aztán levonni a megfelelő tanulságot. Szerelem terén is gyakran követheszt el baklövéseket, de ha újra és újra ugyanabba a csapdába esel, akkor valami nagyon nem oké. Persze lehet, hogy időbe telik, mire felismered a problémát, ezzel nincs is gond, a lényeg, hogy végül sikeresen vond le a megfelelő konzekvenciákat. 3 csillagjegynek ez most tutira sikerülni fog, úgy fest, hogy az Oroszlánok, a Szűzek és a Vízöntők végre tanulnak a múltbéli szerelmi hibáikból. 

Oroszlán 

Az Oroszlánok rendszerint túl büszkék ahhoz, hogy beismerjék, hibáztak. Általában csak belülről emésztik magukat, de az egójuk túl nagy ahhoz, hogy ezt ország-világ előtt fel is vállalják. Ha megteszik, az hihetetlen erőre vall, hiszen végre elengedik a privát bűntudatod és képesek átadni magukat az érzéseiknek. Valószínűleg eddig te is ragaszkodtál ahhoz a gondolathoz, hogy a korábbi kapcsolatod miattad ment tönkre, de most végre eljön az idő, hogy belásd, ez nem így van. A csillagok állása most némi megnyugvást hoz a számodra, ráadásul rájössz, itt az idő, hogy te is boldog légy, hiszen megérdemled a jót és a boldog szerelmet. 

Szűz

A Szűz számára most eljön az a bizonyos második esély. Végre eljutsz arra a felismerésre, hogy feleslegesen keresel kifogásokat, meg kibúvókat, mert a szerelem, ha akar úgyis rád talál. Persze egyszerűbb begubózni a csigaházadba és úgy tenni, mintha korábban nem küldtek volna padlóra, de az igazság az, hogy az őszinteséggel hosszú távon magadnak is segítesz. Itt az ideje, hogy bevalld magadnak, megbántottak és itt az idő, hogy ezt végleg magad mögött hagyd és belásd: nem tehettél volna ellene semmit. Tárd ki a szíved a lehetőségek előtt, mert ha sikerül lezárnod a múltat, akkor azzal teret engedhetsz valami igazán újnak. 

Vízöntő 

Alapvetően nagyon romantikus alkat vagy, de ha megsebeznek, akkor képes vagy azt feltételezni, hogy te nem is érdemled meg a szerelmet. Ezt a gondolatot most sürgősen hesegesd el, ráadásul a csillagok a segítségedre is lehetnek ebben. Az elkövetekzendő napokban végre új erőre kapsz, végre belátod, hogy a romantika nem halt meg, maximum átalakult. Ezúttal végre képes leszel lezárni a múltbéli sérelmeket, rájössz, hogy azért, mert az előző szerelmi kapcsolatot kudarcba fulladt, az még nem jelenti azt, hogy mind halálra lenne ítélve. A jövőd a kezedben van, a jövőd itt van. 

(via)