November 24-én, a szerencse bolygója, a Jupiter előre indult a Halakban, és ez számos pozitív változást, szerencsés fordulatot idézhet elő az életedben. Ezzel együtt támogatja a fontos döntések meghozatalát, és adott esetben megkönnyíti a kapcsolatok lezárást is. A Bakban lévő Hold segít meglátni az igazságot, megkönnyíti a kapcsolatok előmozdítását vagy a már említett lezárást. Ha te is a következő 3 csillagjegy közé tartozol, számíthatsz arra, hogy sorsfordító változáson megy keresztül a kapcsolatod a hétvégén:

Kos

Igyekezted elhitetni magaddal - és persze másokkal -, hogy minden tökéletes közted és a pasid között. De a hétvégén érkezik az utolsó csepp a pohárba. Átszakad a gát, így kénytelen vagy szembenézni az érzelmeid áradatával és ezzel együtt a valósággal. Ez nem a te szégyened Kos, nem a te kudarcod, hiszen keményen dolgoztál a kapcsolaton. A kérdés az: akarsz-e még rajta dolgozni, vagy most már teljesen kiábrándultál, és inkább a  szakítás  mellett döntesz?

Szűz

A következő napokban pozitívan fogsz csalódni a pasidban, kedves Szűz, és egy új oldaláról mutatkozik be neked. Hirtelen arra ébredhetsz rá, nem is ismered igazán vagy félreismerted. A hétvége lehetőséget biztosít arra, hogy nulláról kezdjétek a dolgokat, és újra feltérképezzétek a másikat. Mi több, valami olyat mondhat neked a szerelmed, ami felnyitja a szemedet, és rájössz: minden eddigi áldozatot megért ez az ember, és számodra ő az igazi. Minden a helyére kerül és új fejezet veszi nálatok kezdetét!

Bak

Miután a te jegyedben időzik a Hold, nem meglepő, hogy változásra számíthatsz! Eddig talán nem vetted komolyan a kapcsolatodat, Bak. Lehet, azt hitted, nem is tart ilyen sokáig. Most viszont minden megváltozik és rájössz: szükséged van erre az emberre! Csak nem mélységesen beleszerettél az emberedbe? Innentől kezdve már komoly kapcsolatot szeretnél vele, és szerencsédre a pasid is vevő rá! Ha jobban belegondolsz, minden tekintetben tökéletes számodra. Végre megtaláltad azt, akiben látod a jövendőbelidet!