Akad néhány hihetetlen, briliáns elme a zodiákus tagjai között. Sokuk nem pusztán tanult tudással rendelkezik, hanem születésétől fogva rendkívül csavaros, kreatív, éles elmével rendelkezik. A következő 3 csillagjegy több mint intelligens: olyan ravaszok és zseniálisak, hogy könnyedén túl járnak mások eszén. A kérdés persze az: mire használják a képességüket?

Szűz

Bár a Szűz amúgy is sokat tud, mégis folyamatosan tanul. Előszeretettel képezi magát, hogy egyre jobb legyen! Azonfelül figyelmes, kiváló elemző képességgel rendelkezik. Ha át akar lépni valakin, vagy túl akar járni az eszén, akkor előre tervez, dolgozik és megvan az a képessége: tökéletesen képes mások fejével gondolkodni. Sosem szabad alábecsülni, mert ő mindig két lépéssel az ember előtt jár!

Vízöntő

A Vízöntő kreatív intelligenciájáról ismert. Olyan válaszokat és megoldásokat lát, amiket mások nem. Nyugodt és érzelemmentes marad, amikor a dolgok feszültté válnak. Képes minden körülmény között a céljai elérésére koncentrálni, nem könnyű őt kibillenteni ilyen téren a lelki egyensúlyából. Ráadásul kiszámíthatatlan, ezért nehéz kitalálni, mit fog tenni. Amikor lecsap, az nemcsak váratlan, hanem messzemenő eredményekkel is jár!

 Skorpió

A Skorpió óriási önfegyelemmel és koncentrációs képességgel rendelkezik, amikor arról van szó, hogy megszerezzen valamit. Szeret terveket és módszereket kidolgozni céljai elérésére. Mivel érzelmileg intelligens, könnyen manipulálhat másokat ahhoz, hogy rávegye őket a terve végrehajtására. Ezenfelül sok idő tölt elmélkedéssel, de az arca semmit sem árul el. Nem tudhatod, mit forgat a fejében! Nála sosem szabad bedőlni a látszatnak, mert többre képes, mint amennyit mutat!

Via