Unod már a mindennapokat? Szeretnéd, hogy a tavasz kicsit felrázza az életedet, és új kapuk nyíljanak előtted? Akkor jól figyelj, ugyanis 3 csillagjegynek sorsfordító változásokat hoznak május első hetei.

Rák

Az Univerzum most a fejlődés irányába terel. Ha hallgatsz a megérzéseidre, olyan képességeidet fejleszted, amelyek a jövőben sok pénzt, energiát és szabadságot adhatnak. Ideje túlesni a kellemetlen részeken, hogy végül még boldogabb lehessen az életed. Okos vagy és jól vág az agyad, így bíznod kell magadban. Ami elsőre nehéznek tűnik, azt is sikeresen megugrod, ha nem spórolod ki a munkát a feladataid elvégzéséből. Már az első hét végén tapasztalod, hogy kifizetődő most kitartónak lenni. Oszd be jól az energiádat, és akkor semmi baj nem lehet, a csillagok melletted állnak!

Mérleg

A Mérlegek jegyében ezen a héten Hold-energia áll, most tökéletesen kapcsolódsz az érzéseidhez. Itt az ideje, hogy végre az intuícióid vezessenek. Ne akarj semmit sem erőltetni, kövesd azt, amit a szíved súg. Az elmúlt években már megtanulhattad, hogy mire vágysz te, hogy merre húz a szíved. Ha érzed, hogy valami nem abban az irányban halad, ahogyan kellene, akkor most nem szabad félned a változtatástól. Az Univerzumtól most megkapod az irányítás lehetőségét - élj vele! Rajtad múlik, hogy a következő hónapok milyen hangulatban telnek majd. 

Skorpió

A telihold energiája segít neked abban, hogy rendet tegyél magadban, és rendet teremts. Mit szeretnél a jövőben? Mi segítene abban, hogy ezeket a vágyaidat teljesíteni tudd? Mi akadályoz meg benne? Mit szeretnél elengedni? Az ilyen kérdésekre most könnyen és intuitívan válaszolsz, érzed, melyik út a megfelelő számodra, és melyik nem. Ez pedig a könnyedség és a biztonság érzését adja, így magad is meglepődsz majd, mennyire magabiztos leszel május első heteiben. Tudd, hogy megállíthatatlan vagy!

via