A növő Hold a Skorpió jelében komoly lelki folyamatokat indít el az emberekben. Sokkal érzékenyebbé válnak, és elfogja őket a vágy, hogy jobbá tegyék a szerelmi életüket, dolgozzanak a kapcsolatukon. Ez néhány jegyben felébresztheti a vágyat a kötelék megerősítésére, vagyis a házasság iránt. Mutatjuk, mely 3 csillagjegynek kerülhet ezek alapján gyűrű az ujjára.

Bika

A következő napokban több lehetőséged is adódik leülni a pasiddal a jövőről beszélgetni. Úgy érzed, kész vagy megállapodni és felvállalni az érzéseidet, a vágyaidat. Nagyon jól teszed, mert így érheted el, hogy végre pozitív irányt vegyen a kapcsolatotok. Épp a bátorságod és  őszinteséged  lehet az, ami löketet ad a pasidnak, és akár meglepetésszerűen, akár csak lazán feldobva előrukkolhat azzal: házasodjunk össze. Ő is belátja, hogy minden jól alakul köztetek, ugyanakkor nem akar hátradőlni, és kész továbbra is dolgozni a kapcsolatotokon!

RÁK

Szükségetek volt az utóbbi idők nehézségeire ahhoz, hogy jobban értékeljétek egymást, belássátok a hibáitokat és együtt munkálkodjatok a kapcsolaton. Ennek meg is lesz gyümölcse, és előállhat a pasid a házasság gondolatával. Ez nemcsak egy kósza, meggondolatlan ötlet lesz, hanem komolyan megfontolta, és így kívánja szorosabbra fűzni a veled való kapcsolatát. A kérdés az: mennyire leszel ebben partner? Talán nem érzed majd elég romantikusnak a lánykérést, de hát nem az a fontos, hogy  szeret téged és kész megállapodni melletted?

BAK

A jelenlegi bolygóenergia csodálatosan alkalmas a  hétvégén  egy igazán meleg és vidám légkör megteremtésére. Szerelmi életed egészen új és izgalmas irányba  indulhat el, főként azért, mivel úgy érzed, készen álltok a változásra, hiszen mostanában minden pozitívan alakul köztetek. Ne aggódj, ezt nem csak te gondolod így! A csillagok erőteljesen azt sugallják: okod lesz az ünneplésre. Tehát minden esélyed megvan arra, hogy a legmeghittebb pillanatban felteszi a te  herceged  a nagy kérdést! De ha még csakúgy be is dobja a kérdést gyűrű nélkül, akkor sem lesz kevésbé gyönyörű vagy mámorító az élmény!