Radikális változásokat hoz magával az augusztus hónap, és mi lehetne sorsfordítóbb annál, minthogy 3 csillagjegynek végre felteszik a nagy kérdést. A Vízöntő telihold és a Szűz újholdja most arra ösztönzi a zodiákus tagjait: vágjanak bele! Gyorsan görgess lejjebb, mert lehet, hogy a hónapban épp te fogsz belevágni egy új kalandba a pasiddal!

Oroszlán

Mivel augusztus 21-ig tart az Oroszlán-szezon, nem csoda, ha korlátlanul élvezheted annak előnyeit! A hónap elején lesz egy tisztázó beszélgetésed a pasiddal, ami felszabadítja az elnyomott érzéseidet és vágyaidat, amelyeknek így végre hangot adsz. Ezt követően a következő hetekben több kihívással kell szembenéznetek, szóval egy ideig nem szálltok le az érzelmi hullámvasútról. Ám semmi ok az aggodalomra, mert épp ezek az események hoznak össze titeket. Akár meglep vele a szerelmed, akár megbeszélitek, de arra juthat: te vagy az igazi, és ideje összeházasodni!

Szűz

Augusztus 22-én beköszönt a Szűz-szezon, úgyhogy bőven várnak rád örömök! A hónap elején sokat beszélgettek a szerelmeddel a kapcsolatotokról, miközben egyáltalán igyekeztek a sok meló mellett időt szakítani egymásra. Aztán egyik napról a másikra minden megváltozik köztetek. Hirtelen elönt titeket a szerelem, és a forró együttlétek, meghitt andalgások közepette felmerül a „Nem házasodunk össze?” kérdés. Valószínűleg a Mr. Biged fejéből pattan ki, mert igencsak meg leszel lepve, de ettől még nem kell majd megismételnie a kérdést, a szíved mélyén már jól tudod a választ.

Skorpió

Hatalmas áttörés várható a szerelmi életedben, igaz, kezdetben ez egy hangos, impulzív fejlődés lesz. Miután sikeresen túlestek a nézeteltérések megvitatásán, már a jövő kerül terítékre, és elégedetten konstatáljátok: mindketten ugyanarra vágytok, ugyanúgy képzelitek el a dolgokat.  Közben folyamatosan többet tudsz meg a pasidról, és egyre inkább úgy tűnik: ezt az embert neked találták ki. A jó hír az, hogy ő is hasonlókép vélekedik veled a kapcsolatban, éppen emiatt a hónap vége felé ledobja rád a „Hozzám jössz?” bombát. Meglepetésként ér akkor, de már most is szívesen igent mondanál!