Alig érkezett meg a tavasz, 3 csillagjegyhez máris bejelentkeznek a pillangók. Ezek az emberek nagyon szerencsések, ugyanis igazi rózsaszín ködben tölthetik a következő napokat. Lássuk, te köztük vagy-e!

Bika

A Bika egész hétvégén úgy érzi majd, hogy a fellegekben jár. A párkapcsolatban élőknél végre megtörik a jég: visszatalálnak egymáshoz, és újra felerősödnek érzelmeik. A szingliknél pedig eljön az izgalmas kalandok és a forró flörtök ideje. A Bikák vonzereje sosem volt még ennyire erős, ezt a Vénusznak kell megköszönni. Amikor érzik, hogy ennyire vonzóak és szexik, még egy adag magabiztosságot kapnak, ami miatt képtelenség nem rájuk figyelni. 

Rák

Az érzékeny Rákok számára is csodálatos, romantikus hétvégve érkezik. Végre ráveszik magukat, hogy megmutassák az érzékeny oldalukat, ez pedig hegyeket mozgat meg. Ha a partnerük látja, hogy ugyanúgy szükségük van egy társra mint régebben, attól függetlenül, hogy mostanában ezt nem merték kimutatni, ismét lehetőség adódik a tiszta lapra. De nemcsak a párok, a szinglik is gyengéd, romantikus pillanatokat élhetnek meg a hétvégén. Nekik nem érdemes az ismerősök között keresgélni, sokkal inkább figyeljenek az új, az életükbe most érkező személyekre. 

Mérleg

A Mérlegnek még soha nem mentek ennyire egyszerűen és könnyen a dolgok. A párkapcsolatban élőknél végre véget ér a stresszes, vitákkal teli időszak. Ezt felváltja a jókedv, a nevetés, a felszabadult hangulat. Sőt, az erotikában is nyitottabbak lesznek, akár újdonságokat is becsempésznek az ágyba, a békülés okozta lángoló szerelem miatt. A szinglik meglepően kezdeményezők lesznek a hétvégén, a kiszemeltek pedig viszonozni fogják a bátorságot.

via