Mindenki tud félelmetes lenni, még egy csupa szív Rák meg Halak is. De vannak olyan csillagjegyek, akik már ránézésre is ijesztőek lehetnek az alapján, amit sugároznak magukból. Vagy ha a látszat nem is árulja el őket, akkor a tetteik fogják, és nem véletlenül mondják, hogy nem szabad packázni a zodiákus 3 legfélelmetesebb csillagjegyével:

Kos

A Kos első ránézésre egy szigorú, tekintélyes ember benyomását kelti. Ráadásul a jelenlétében tojáshéjon kell járnod, mert robbanékony, így bármikor kivághatod nála a biztosítékot, és képtelenség felkészülni a haragjára. Hogy a helyzet még ijesztőbb legyen: akkor is konfrontálódik, és kimondja a véleményét, ha azzal, valósággal megsemmisítő csapást mér az emberre. Nem érdekli a következmény, csak az, hogy ő nyerjen, megtorolja a sértést. Ezenfelül hajlamos az agresszióra, ezért néha repkednek a kezükbe kerülő tárgyak. Amikor nagyon ideges, nem gondolkodik, és teljesen elveszíti a fejét.

Skorpió

Titokzatos, kiismerhetetlen aurával veszi körbe magát, ez már önmagában is elég parás lehet. De az az egyik legijesztőbb a Skorpióban, hogy nem mindig látod, ha haragszik rád. Igen, van, amikor süt belőle a gyűlölet és a harag, de mesterien képes leplezni, ha akarja, és olyankor úgy mosolyog az ember szemébe, mintha minden rendben lenne, közben a bosszúját tervezi. A legfélelmetesebb ellenség a csillagjegyek között. Ha megbántod, megsérted, még inkább elárulod vagy megcsalod, még az ország elhagyását is érdemes fontolóra venni, mert iszonyatos a bosszúja, és nem érdekli a következmények.

Bak

Meglepődtél, amiért itt találtad a hihetetlenül békés, nyugodtnak tűnő Bakot? Valóban az tud lenni, néha kicsit „túl nyugodt” is, nem igaz? Ez a higgadtság már sokszor súrolja a ridegséget, meg a közömbösséget. Sosem lehet tudni, mit gondol, mit érez, vagy éppen mit tervez.  Szokták is azzal ugratni, hogy csendes gyilkos, mert semmi sem látszik rajta, de ha valakire pikkel, kihúzza nála a gyufát, olyan bravúrosan vág vissza, hogy azt tanítani kellene. Ha sikerül felbosszantani - ami egyébként nem olyan könnyű, mint egy Kosnál -, durván visszavág, és nem fogja érdekelni a másik fél érzései.