Az asztrológia trükkös dolog, hiszen a segítségével még többet megtudhatsz a személyiségedről. Viszont, mi van akkor, ha kiderül, a te horoszkópod nem is annyira cuki, mint azt elsőre gondoltad? Íme a legveszélyesebb csillagjegyek, velük tényleg jobb vigyázni. 

Ikrek 

Az Ikrek általában valamiféle kettőséget képviselnek, néha nagyon kedvesek, máskor meg iszonyatosan morcosak. A hangulatuk egyébként akár pillanatok alatt is képes változni, ráadásul nem áll tőlük távol a kétszínűség sem. Lehet, hogy az arcodba mosolyognak, de a hátad mögött kibeszél és mindennek elmond. A szerelemben is hasonlóan viselkednek, néha képesek minden indok nélkül dobbantani, aztán nem kizárt, hogy pár nap múlva vissza akarják könyörögni majd magukat. Nem árt velük óvatosnak lenni, nehogy alaposan átejtsenek azon a bizonyos palánkon. 

Halak 

A Halak általában nagyon érzékeny jegy, a kreativitás is jellemző rá, de pont az érzékenysége miatt hajlamos a depire, emiatt a depi miatt pedig harapóssá válhat. Gyakran vonulnak el a saját kis álomvilágukba, ha pedig valaki kizökkenti őket onnan, akkor nagyon be tudnak durcizni, sőt az örök harag sem áll tőlük távol. A Halak csillagjegy szülöttei sokszor téveszmékkel küzdenek, tele vannak paranoiával, szerelmük előtt gyakran titkolóznak, jellemző lehet rájuk a pesszimista hozzállás és egyáltalán nem furcsa, ha minden ok nélkül leüvöltik a fejed, csak mert éppen nem úgy alakult valami, ahogyan ők eltervezték. A Halak ráadásul szomjazik a bosszúra, szóval jaj annak, aki megbántotta, mert előbb utóbb utoléri a haragja. 

Szűz 

A Szűzek között akad jó pár álszent, pontosan ezért tartják az egyik legveszélyesebb csillagjegynek. Ha beléjük állsz, akkor számíts rá, hogy rövid időn belül revansot fognak venni rajtad, ráadásul olyan aprólékosan tervezik meg a hadjáratot, hogy a derült égből villám az ő bosszújukhoz képest semmi. Változékony természetűek, közben egyébként nagyon szorgalmasak, a titkaikat pedig megőrzik maguknak. Őszintén, tényleg, egy Szűzzel nem érdemes ujjat húzni, ezt a tanácsot jobb, ha megfogadod. 

Persze általánosítani nem szabad, szóval nyilván nem az összes Ikrek, Halak és Vízöntő ilyen, de azért legyél résen, ha bármelyikükkel is összehoz a sors. 😀

(via)