A hónapban több olyan kedvező bolygóállás is lesz, ami lehetőséget nyújt arra, hogy egy kis potyapénzhez juss. 4 csillagjegy különösen örülhet, mert jelentősebb erőfeszítés nélkül is hízásnak indulhat a bankszámlája. Csekkold, hogy te is a mázlisták között vagy-e, de ha nem, akkor sincs okod elkenődni, mert simán lehet: te inkább a szerelemben bizonyulsz szerencsésnek!

Bika

Április 11-én a Vénusz beköltözik a pénz szektorodba. Tudod, mit jelent ez, Bika? Hogy lesz miből megteremtened a vágyott anyagi biztonságot! De még annál is több pénzhez juthatsz nem várt forrásokból, mivel marad elég lóvéd arra, hogy kényeztesd magad, és megvehesd azokat a dolgokat, amikre vágysz. Nincs más dolgod, mint figyelni, és lecsapni a lehetőségekre, amiket a sors kínál, vagy egyszerűen csak türelmesen várni, amíg magától be nem kopogtat a bőség az ajtódon.

Rák

Meglepően sok lehetőség kínálkozik arra Rák, hogy pénzhez juss! A csillagok most főleg arra bíztatnak: aknázd ki azokat a lehetőségeket, amikkel eddig nem számoltál, ilyen a befektetés, a porosodó festményeid kiárusítása, a nem használt ruháid elpasszolása. Ehhez hozzájön a szerencsefaktor is, ami azt jelenti, szuperkönnyen eladhatod, amit szeretnél, és talán még a nyereményjátékokat is érdemes lehet kipróbálni, hogy egy kis pluszhoz juss!

Szűz

Keményen dolgozol Szűz, de elmarad érte a jutalmad? A csillagok arra bíztatnak: vess ennek véget! Ideje nagyot álmodni és kockáztatni! A csillagok melletted állnak, és támogatnak. Menj, és kérj fizetésemelést a főnöködtől, vagy vágj bele a saját vállalkozásba. Ne szabj határokat magadnak! Sőt, érdemes most a befektetésekkel is szemezgetned, mert ilyen jellegű forrásból is rövid idő alatt pénzhez juthatnál.

Halak

A hónapban lehetőséged nyílik arra, hogy plusz bevételhez juss a tehetségeddel. Ereszd ki a hangodat, elő a festményeiddel, mutasd meg a világnak, miben vagy jó! Ezenkívül a csillagok arra bíztatnak: gondold át, mivel kereshetnél pénzt, ugyanis még mindig van egy, de talán több terület is, ami csak arra vár, hogy kiaknázd! Hidd el, zseniális ötleteid támadhatnak napokon belül, amiket könnyedén pénzre válthatsz.