10 évente egyszer fordul elő olyan hibrid napfogyatkozás, mint amilyen az április 20-i, ami átmenete a teljes és a gyűrűs fogyatkozásnak. Asztrológiai szempontból durva időszak ez, pláne, hogy a Kosban következik be, ami azt várja tőled: állj a sarkadra, tedd, amit akarsz! Dobd félre a lejárt lemezeket, és jöjjenek az új albumok, és ez a kapcsolatodra is érvényes lehet. Lássuk, melyik az a 4 csillagjegy, akinek alaposan felforgatja a szerelmi életét a napfogyatkozás.

Rák

Nos Rák, van számodra egy jó hír, meg egy rossz is. A helyzet az, ha az utóbbi időben nem működött a párkapcsolatod, nem azt kaptad, amire vágysz, akkor valószínűleg véget ér. A jó hír az, hogy hamar fel fogsz gyógyulni, és utána sokkal jobban fogod érezni magad. Gondolj arra: azért is kell kilépned belőle, hogy megtaláld önmagadat, valamint a lelki társadat! Ha pedig szingli vagy, akkor végre valahára begyógyulnak az exeid okozta lelki sebek.

Oroszlán

Ha túl sokat szenvedtél az eddigi kapcsolatodban, rengeteg sérelmet és fájdalmat gyűrtél le magadban, akkor nagy eséllyel szakítani  fogtok a napfogyatkozás hatására. Meglehet, egy fájdalmas titok is hozzá fog járulni ahhoz, hogy azt érezd: ez volt az utolsó csepp, és nem vagy hajlandó ennél többel elviselni, mert ennél jobbat érdemelsz! Így van Oroszlán, szóval bármennyire is fájjon, állj ki magadért!

Mérleg

Hűtsd be a pezsgőt Mérleg, mert hamarosan lesz mit ünnepelned a szerelmeddel! Mindketten készen álltok arra, hogy új alapokra helyezzétek a kapcsolatotokat. Megbeszélitek, mivel vagytok elégedetlenek, és min kellene változtatnotok. Aztán az események sodrásában talán fél térdre ereszkedik Mr. Big, vagy csak simán ledobja rád a „házasodjunk össze” bombát. A következő hetekben sokkal szorosabbá és egyúttal forróbbá válik a kapcsolatotok. Amennyiben szingli vagy, a magánnyal töltött napjaid megvannak számlálva.

Bak

Sor kerülhet egy tisztázó beszélgetésre a szerelmeddel, ami csodálatos eseményeket indíthat el az életetekben. Ha még eddig nem került sor rá, akkor rövidesen összeköltözhettek, vagy ha már elkötelezett kapcsolatban éltek, akkor jöhet az esküvő dátumának kitűzése meg a lagzi szervezése! Ugyanakkor egyesek ennél is tovább mehetnek, és fészekrakó üzemmódba kapcsolhatnak.