A június 4-ei Nyilas telihold gyors és hirtelen változásokat hoz magával. Alapjaiban változtathatja meg ennek a 4 csillagjegynek a szerelmi életét, akár szingli, akár párban élő!

Ikrek

A szinglikkel két dolog történhet: elfogja őket a nosztalgia, és ezért addig-addig keverik a kártyákat, amíg újra össze nem jönnek az exükkel. A másik esetben simán csak élvezik, hogy több pasi epekedik utánuk. A párban élők viszont nehéz helyzetben lehetnek, mert olyan dolgot tudhatnak meg a szerelmükről, amit nem biztos, hogy el tudnak fogadni. Talán nem akar házasságot vagy gyereket. Mi lesz így veletek, Ikrek?

Oroszlán

Szenvedélyes, szerelemmel teli időszak köszönt rád az Oroszlán a teliholdnak köszönhetően. A szingliket meglepő élmény érheti: megtudják, hogy van egy titkos csodálójuk, és nem is akárki! Csak rajtuk múlik, mi lesz ebből. A párban élők titkos vágya megvalósul. Anélkül, hogy utalnának rá, a pasijuk romantikus meglepetéssel rukkol elő, de még az is lehet: eljegyzik a jegy szülöttjeit! WOW!

Nyilas

Ez a te teliholdad Nyilas, szóval készülj! Életed egyik legforróbb időszaka előtt állsz! Amennyiben nyaralni indulsz vagy legalábbis elutazol, jó esély van arra, hogy megtapasztalod a legendás nyári szerelmet egy szexi sráccal. A párban élők is számíthatnak romantikus élményekre, mert a szerelmük olyat mondhat nekik, amit még sosem, de talán még egy jegygyűrű is kerülhet az ujjukra.

Vízöntő

Jól figyelj Vízöntő, mert nagyon leselkedik rád a szerelem, és minden esély megvan arra, hogy egy közeli barátoddal jössz össze, vagy egy barátnődnek köszönhetően ismered meg az új szerelmedet. A párban élők között komoly feszültség adódhat, leginkább egyikőtök féltékenysége miatt. Akár nálad, akár a pasidnál annyira betelhet a pohár, hogy hirtelen felindulásból a szakítás mellett dönthettek.