A Mérleg telihold intenzitását növeli a Halakban lévő Neptunusz és a Bika Vénusz egyesülése. Ezek a kombók még intenzívebbé, romantikusabbá, érzékibbé teszi a zodiákus tagjainak életét. A következő 4 csillagjegy szerelmi élete totálisan megváltozik ebben az időszakban:

Rák

Nézz mélyen magadba, Rák! Úgy érzed, a pasid csak visszatart? A kapcsolatodért vagy a békéért fel kell adnod az álmodat? Ha csakugyan erről van szó, akkor készülj, mert szinte biztosan fenekestül felfordul a szerelmi életed. Könnyen lehet, hogy búcsút vesztek egymástól az embereddel. Tartozol magadnak azzal, hogy olyan életet élsz, mint amit megálmodtál magadnak, és egy toxikus kapcsolat ebbe nem fér bele!

Oroszlán

A mostani teliholdnál elengedhetetlenek a beszélgetések a kapcsolatod fenntartásához és fejlesztéséhez, Oroszlán. Ha szeretnél egy következő szintre lépni, vagy jó lenne, ha megoldódnának a gondjaitok, akkor itt az ideje erről témázni, és nem marad el a siker! Szingliként pedig ha van egy kiszemelted, légy bátor, és valld be neki az érzéseidet, nem fogod megbánni!

Mérleg

Mintha születésnapod lenne, Mérleg! Csak kívánnod kell, és megkapod azt, amire vágysz! Ha sikeres randira vágysz, vagy egyáltalán arra, hogy legyen kivel beülni valahova, akkor mondd ki hangosan az univerzumnak, aztán irány a találkozó vagy a Tinder, és láss csodát! A párban élőknek is könnyű dolguk lesz, most elég belesuttogniuk a szerelmük fülébe a vágyaikat, aki jelenleg a csillagokat is lehozná, ha tehetné!

Halak

Valósággal megvilágosodsz ennél a teliholdnál! Hirtelen ráeszmélsz, hogy a tökéletes férfi végig az orrod előtt volt. A párban élők romantikus hangulatban vannak, forró napok elé néznek, és még a vágyaik is megvalósulhatnak, ha van elég bátorságuk beavatni a pasijukat abba, mire lenne szükségük. Minden Halaknak érdemes meglovagolnia a telihold energiáit, ami gőzerővel ontja magából a lehetőségeket!