2022. december 8-án eljött az idő: itt az év utolsó teliholdja az Ikrek jegyében, és vele együtt rengeteg dinamikus energia is, ami némi kihívást, de zavart is hoz. A régóta elfojtott érzések utat törnek a felszínre, így drámára, sírós összeborulásra, meg nagy (újra) egyesülésekre lehet számítani. Főleg ennek a 4 csillagjegynek kell felkészülnie egy elég intenzív időszakra:

Rák

Figyelj a  megérzéseidre  Rák, mert ezek vezethetnek el téged a szerelemhez! Bármennyire is hülyeségnek tűnik, amit az intuíciód súg, tedd meg! Párban élőként viszont nem bírod tovább, és ledobod a bombát a pasidra. Nem kertelsz, tisztán és érthetően elmondod, mire vágysz, csakhogy az derülhet ki: köszönőviszonyban sincsenek a vágyaitok. Folytatod így is a kapcsolatot, vagy inkább kilépsz belőle?

Skorpió

A Skorpió számára ez a telihold  romantikus  és nagyon forró lesz! Olyan mély érzelmi kötődés alakult ki köztetek, hogyha a szomszédban lenne Las Vegas, tutira elugranátok összeházasodni. Tökéletesen egy rugón jár az eszetek a pasiddal, mind a ketten ugyanazt akarjátok, szóval két szex között megdumáljátok az összeköltözés vagy az esküvő dátumát. Megnyugodhatsz: ő is azt érzi, hogy a személyedben meglelte az igazit!

 Nyilas

Tombol a Nyilas hava, és lesz is okod az ünneplésre! Párban élőként úgy dönthettek, nincs értelme tovább várni, ideje belecsapni a lecsóba, és jöhet az esküvő! Sőt, talán azt is fontolóra veszitek, hogy külföldön kezdjetek új életet. Ez egy nagyon szerencsés időszak most a pároknak, de a szingliknek is, akik megismerkedhetnek valakivel, akibe azonnal belezúgnak, és mindent elkövetnek azért, hogy megkapják a pasit!

Vízöntő

Itt az idő, Vízöntő: nyisd ki a szíved, és mondd ki, mit akarsz! A pasid csupa fül. De sajnos nem mindenkinek lesz az embere vevő arra, amit hall, és néhány csillagjegynek számolnia kell azzal: a lovagjuk inkább lelécel. Akiknél nem iszkol el, ott várható, hogy komolyabbra fordul a kapcsolatuk. A szinglik viszont zöld utat kaphatnak, ha eddig kérdés volt számukra, vajon tetszenek-e annak, akit kiszemeltek maguknak.