A Nap a Mérlegben jár, amit október 9-én megfejel egy Kos telihold. A Kos-Mérleg ilyen szintű találkozása kiemeli az egyéniséget, a függetlenséget, szemben a párkapcsolatokkal. A Mérleg mindenkit boldoggá akar tenni, a Kos viszont inkább magára gondol. Ennek a két energiának a találkozása észtveszejtő változásokat produkálhat az ember szerelmi életében a telihold környékén, amit főleg a következő 4 csillagjegy fog érzékelni:

Kos

Készülj Kos, mert ez a telihold, a te jegyedben következik be! Minden érzelem, amit eddig a szőnyeg alá söpörtél, hirtelen felrobban. Szembe kell nézned az őszinte érzelmeiddel, és a kérdéssel: mit is vársz a kapcsolatodtól. Van még értelme folytatni vagy már nincs? Készen állsz ultimátumot adni a pasidnak, és legnagyobb meglepetésedre: beválik! A szinglik sem kerülgetik tovább a forró kását, ha épp ismerkednek valakivel, ők is feldobják a labdát jelöltnek.

BIKA

Nagy bajban vagy Bika, amennyiben titkos kapcsolatod van: akkor is, ha neked van szeretőd, meg abban az esetben, ha te vagy valakinek a harmadik kereke. A telihold bizony lerántja a leplet a titkos viszonyokról. Ugyanakkor, egyéb kapcsolati  titkok  is napvilágot láthatnak, és számíthatnak arra a párban élők: lesz pár olyan, ami lesokkolja őket. Ha elég erős a kapcsolatotok, akkor ezt is ki fogja bírni!

Mérleg

Mi legyen Mérleg? Együtt maradsz a pasiddal vagy inkább keresel másikat? Most főleg ez a kérdés foglalkoztat. Hajlanál arra, hogy megmentsd a kapcsolatot, és kompromisszumokat köss a szerelmeddel.  Ha ezt akarod, akkor hajrá! A szinglik viszont az ismerőseik révén megismerkedhetnek egy rokonlélekkel, akibe azonnal beleszeretnek. Emlékezetes telihold elé néznek a jegy szülöttei!

Nyilas

Dobj el mindent Nyilas, mert romantikus napok várnak rád! Mind a ketten be lesztek zsongva a szerelmeddel, és egyik élményt kergetitek a másik után. Lesz fülledt erotika, meghitt összebújás, minden olyan, ami most rá fér a kapcsolatotokra. De vigyázzatok - vagy ne, ahogy nektek jobb -, ezen a teliholdas éjszakáján lazán megfoganhat egy kis lélek! A szingliknek nincs más dolguk, mint élvezni a könnyed flörtöket, habár lesznek, akiknek egyéjszakás kalandban lesz részük.