Az újhold a megújulás és az új kezdetek időszaka. Ez egy igazán inspiráló időszak, ami segít kihozni önmagadból verzióját! Ráadásul ez a november 23-ai újhold a Nyilas jegyében történik, ami arra ösztönöz, hogy vágj bele új kalandokba, és valósítsd meg a terveidet! Húzd ki magad és légy te a főnök, ne csak ülj és várj a csodára! Ennek fényében a következő 4 csillagjegynek érdemes lesz becsatolnia az övét, mert fenekestül felfordulhat a szerelmi életük!

BIKA

Lazán átléped a korlátokat, és a saját szabályaidat a következő napokban, kedves Bika. De mégis milyen értelemben? Például, akire azt mondod „csak barát”, és „úgysem jönnél vele össze”, azt hirtelen az ágyadban találhatod, de minimum eldurranhat köztetek egy csók, ami után döbbenten nézel majd. Pedig nincs abban semmi rossz, hogy egy baráti kötelékedet párkapcsolattá emeled, ha mindketten biztosan vagytok magatokban, márpedig eléggé működik köztetek a kémia!

OROSZLÁN

Egyre inkább rájössz Oroszlán: még mindig szereted az exedet. Még nem végeztetek. Titeket egymásnak teremtett a sors. Valóban, talán csak egy kis szünetre volt szükségetek, és most már érettebben álltok majd a kapcsolathoz! Szóval előtted a pálya, hódítsd vissza az emberedet, vagy ha már beszéltetek az újrakezdésről, akkor hajrá! Aztán tényleg dolgozzatok azon, hogy ezúttal jól alakuljanak köztetek a dolgok!

SKORPIÓ

Egyre keserűbb, szomorúbb vagy a pasid mellett. Talán már a szex sem olyan jó vele. De az is lehet, még csak most fog igazán csalódást okozni vagy megbántani téged. Ne vállald magadra az áldozat szerepét és szenvedj csendesen, az nem rád vallana! Ha egyszer úgy érzed, már nem működik, nem erre van szükséged, akkor egész egyszerűen lépj ki belőle. Igen, fájni fog, ám a csillagok segítenek mielőbb talpra állni és új életet kezdeni.

NYILAS

Ez a te időszakod, Nyilas! Nem volt kérdés, hogy valaminek veled is történnie kell! Az újhold rendesen felforgatja a szerelmi életedet, akár szingli, akár párban élő vagy. Az előbbi esetén minden esély megvan arra, hogy a sors egy filmbe illő jelenettel összehoz életed szerelmével. De ez akár párban élőként is megtörtént, mert némelyik tartós kapcsolatnál drámai szakításra lehet számítani, ami végül mégis happy enddel végződik, mivel a jegy szülöttei villámgyorsan meglelik a boldogságukat a Nagy Ő mellett.