A február 5-ei Oroszlán telihold óriási  önbizalmat  ad. Életre hívja a vad, kalandra vágyó énedet, ami viszont meggondolatlanságra sarkallhat. Tüzes, szenvedélyes élmények várnak 4 csillagjegyre, és drámai fordulatot vehet a hétvégjük, valamint a szerelmi életük.

Kos

Tüzes teliholdra számíthatsz a romantika és szex házában. Párban élőként ez azt jelenti, hogy több újdonságot is kipróbálsz a pasiddal, és most olyanba is belemehetsz, mint a szerepjáték vagy az édeshármas. Olyan szexuális élményben lesz részed, ami megváltoztatja a kapcsolatotokat. A kérdés az: jó vagy rossz irányba? Ez bizony az élménytől függ! A  szingli  Kosok is ágyba bújhatnak valakivel egy bulis este után, ami szintén mély nyomot hagyhat bennük.

Rák

Olyan szerelmi kalandban lesz részed, amit nem teszel zsebre. Nem tervezed, de a dolog úgy adódhat: összejöhetsz egy  feletteseddel  vagy legalábbis vezető beosztású kollégával. Nehezetekre esik majd eldönteni, hogy ez csupán egyszeri volt, vagy komolyan vonzódtok egymáshoz, és ezért képesek lennétek viszonyt folytatni. A csavar a történetben az, hogy egyikőtök valószínűleg foglalt.

Oroszlán

Ragyogni fogsz a telihold ideje alatt Oroszlán, de nem is csoda, hiszen ez a te időszakod! Hirtelen valóságos energiasokkot kaphatsz, ami felbátorít, és olyan dolgokra vesz rá, amiket később megbánhatsz. Hirtelen elönt a büszkeség érzése, az önbizalom és azt akarod, hogy neked legyen jó. Éppen ezért nekieshetsz a pasidnak, válaszokat vagy ígéreteket követelve a jövővel kapcsolatban. Kockázatos, mert meg is kaphatod a vágyadat, de szakítás is lehet a vége. A szinglik is most gondolkodás nélkül beleugorhatnak egy olyan kalandba, amit sokáig emlegetni fognak, csak nem mindegy, miért!

Mérleg

Romantikus, forró időszak vár rád Mérleg! Hirtelen elszabadulhatnak az érzelmek, és az ágyban találhatod magadat egy közeli barátoddal, ami rengeteg kérdést vet fel: Mennyire komoly ez? Mi lesz így a barátságotokkal? Főleg a párban élőknek okozhat ez majd komoly fejtörést. A barátról kiderülhet, hogy ő életed szerelme, de az is lehet: a történtek hazavágják a kapcsolatotokat.