A Bika újhold új szerelmet hozhat, a régi kapcsolatok megerősödését, de akár az álmok megvalósulását is. Mutatjuk azt a szerencsés 4 csillagjegyet, akik számíthatnak arra, hogy rövidesen valóra válik az egyik álmuk:

Bika

Azzal ünnepled meg a jegyedben járó újholdat – meg a Jupiter 16-i belépését -, hogy új frizurát vágatsz, beszerzel pár új rucit, és a körmösnél is a legvagányabb tavaszi színt kéred. Merész vagy és vállalkozó szellemű, készen állsz a legvadabb elképzeléseidet is megvalósítani. Ugyanakkor, te vagy most az egyik legszerencsésebb csillagjegy a zodiákus tagjai között, és számíthatsz arra: meg fog valósulni az egyik nagy álmod.

Skorpió

Arról álmodsz, hogy a szerelmed megkéri a kezedet vagy összeköltöztök? Talán már a családalapításra gondolsz vagy inkább egy romantikus utazásra?  Most egyik sem lehetetlen számodra, kedves Skorpió! Az újhold a kapcsolatodat érintő hetedik házban zajlik, így jó esély van arra, hogy valóra válnak a szerelemmel, családdal, utazással kapcsolatos vágyaid.

Bak

A romantika, játékosság, öröm ötödik házában találkozik veled az újhold. Ha az az álmod, hogy megtaláld az igazit, vagy összeházasodj a szerelmeddel, akkor már nem kell sokáig várnod, mivel hamarosan megvalósul! Vagy ha mindig is szerettél volna kipróbálni valamilyen extrémsportot, részt venni egy nagy kalandban, most a kezedre játssza a vágyadat a sors.

Halak

Az álmod kulcsa az egyik ismerősöd kezében van, Halak. Érdemes beszélni róla a barátaiddal, a környezeteddel, hiszen nem tudhatod, ki lesz az a nagylelkű személy! Mindenesetre a legváratlanabb helyen, és időben kínálhatja fel valaki neked a vágyadat. Nagy a valószínűsége annak, hogy megvalósul a karrierrel, üzlettel, akár hobbiddal kapcsolatos célod.