Misszionárius póz? Nem, köszönöm! Íme, 4 csillagjegy, akik nagyon tudatosak a szexben és imádják a különféle izgalmakat. 

Skorpió 

A Skorpió gyakorlatilag maga a szenvedély. Bár első ránézésre visszafogottnak tűnik, valójában a felszín alatt sokkal szenvedélyesebb. Sőt, egyenesen imádja a szexuális kalandokat, megélni azokat pedig még inkább. Szereti használni a fantáziáját, sőt a szexjátékok bevetése sem áll távol tőle. 

Ikrek 

Az Ikrek állandó változatosságra vágyik mind az életben, mind pedig a szexben. Kommunikatív természetükből fakadóan szeretnek nyíltan beszélni, akár szex közben is, sőt a dirty talkra is kaphatóak. Az Ikrek valódi csábítóművész, aki szeret játszadozni a partnere vágyaival és a végsőkig feszegetni azt. 

Oroszlán 

Az Oroszlán nagyon heves vérmérsékletű, olyan, aki az élet minden területén elismerésre vágyik, így az ágyban is le akarja nyűgözni a partnerét. Az Oroszlán szívesen beszél az ágyban, sőt az is előfordulhat, hogy a partnerének megüzeni: szívesen kipróbálna egy új, izgalmas szextrendet vagy pozíciót. 

Kos 

A Kost a Mars bolygó uralja, ami többek között a szexualitást is befolyásolja. A Kosnak bizalomra van szüksége az életben számos területén, azaz a szexben is, ha azonban kialakul ez a bizalom, akkor a Kossal való együttlét földöntúli élmény lehet. A Kos ezenkívül nagyon szereti a szerepjátékokat, imádja a változatosságot, az izgalmakat és az újdonságokat. 

(via)