Az idei év határozottan szerencsés év lesz. Végül is ez a Mars bolygó éve, ami nagy tetteket, változásokat idéz elő, miközben valósággal bedarálja az akadályokat. De nem minden állatövi jegy részesül egyformán az energiájából. 5 csillagjegy viszont számíthat arra, hogy 2023-ban megvalósulnak az álmai!

Kos

A Jupiter 2023. május 16-ig a Kosban van, és minden kozmikus jóságával lemosolyog a jegy szülötteire, így május közepéig lazán megvalósulhatnak az álmaid! Ne aggódj, utána sem leszel pechesebb! Ha pedig esetleg az az álmod, hogy gazdag legyél vagy jólétben élj – esetleg fogj egy tehetős pasit –, akkor készülj, mert ebben az évben az ilyen jellegű vágyaid simán megvalósulhatnak!

Bika

Májusban a szerencsét és bőséget hozó bolygó, a Jupiter átlép a te jegyedbe! Tudod, mit jelent ez? Hogy végre minden összejön, amire vágysz! Nemcsak jólétben, hanem szeretetben is fogsz élni, szóval gondoskodni fog arról, hogy rád találjon a tökéletes pasi, vagy ha ez már megtörtént: akkor el is vegyen! Régóta álmodozol a Nagy Ő-ről, vagy a házasságról? Nos, idén ezekre is sor kerülhet!

Oroszlán

Az idei év számos lehetőséget kínál. Szóval Oroszlán, készülj fel egy rendkívül aktív és mozgalmas évre! A  karrieredben  rengeteg lehetőséged lesz előrelépni, és olyan pozícióba kerülni, amiről korábban álmodni sem mertél. Végre megvalósulhat a szakmai jellegű álmod. Sőt, ha művészlelkű vagy, akkor idén végre hírnévre tehetsz szert! De a szerelemmel kapcsolatos vágyad is megvalósul: megismered álmaid pasiját!

Bak

A Bak jegyében szülöttek mögött végig ott lesz a Mars erőbolygó. Amihez csak hozzáérsz, az arannyá válik a kezeid között! Idén gőzerővel veted bele magadat a céljaid megvalósításába, és nem marad el a jutalmad! Akár az anyagi függetlenség, egy saját otthon, egy jól menő vállalkozás, utazás vagy bármi más legyen a vágyad: meg fogod kapni, talán még többet is!

Vízöntő

Vízöntőként szinte mindig neked vannak a legjobb ötleteid. Ez lehet az az év, amikor az álmaid valóra válnak. De ezért bizony tenned is kell! Már az év elején fel kell készülnöd, és szilárd alapot kell teremtened, például megfelelő pénzügyi hátteret, vagy ki kell építened egy stabil, előnyös kapcsolatrendszert. Szerencsére egész évben nagyon inspirált leszel, így semmi sem állhat az utadba!