A következő 5 csillagjegy szingliségben töltött napjai meg vannak számlálva, mert 2023-ban a Mars akcióbolygó és a Vénusz gondoskodik arról, hogy végre megleljék az igaz szerelmet!

Kos

A szingliként elfoghat a vágy, hogy mindenáron párt találj, és szeretnél mielőbb megállapodni. Az erőfeszítésed meghozza gyümölcsét! Ha nem görcsölsz rá túlságosan, már az év elején vagy legkésőbb a nyáron, meglelheted az igazit! Viszont nem pusztán megtalálod a vágyott szerelmet, hanem valósággal berobban az életedbe. Olyan szinten egymásra találtok az új pasiddal, hogy akár néhány hónap után el is jegyezhetitek egymást.

Bika

Az év első néhány hónapja eseménytelenül telik, de aztán a kései tavasz, esetleg a kora nyár meghozza az áttörést! Habár nagy eséllyel nem egy új személy lesz az, aki mellett megleled a szerelmet. Készülj fel Bika, mert benne van a pakliban, hogy egy közeli barátoddal vagy éppenséggel az egyik exeddel jössz össze. Az utóbbi esetén az ősszel rezeghet alattatok a léc, de nagy valószínűséggel kitartotok egymás mellett. Úgy érzitek, már túl sokat feccöltetek a kapcsolatba, a lelketek mélyén tudjátok, hogy összetartoztok, és ennél a pontnál a házasság ötlete is felmerülhet.

Mérleg

2023-ban meglelheted azt az embert, aki tökéletes számodra, és aki mellett életed hátralévő napjait töltheted. A tavaszi hónapok közepén ismerheted ezt a kivételes személyt, és nem kizárt, hogy egy barátodon, ismerősödön keresztül. Ne lepődj meg, de valószínűleg azonnal belezúgsz! Mellette biztonságban érzed majd magad, és hamar ki fog derülni számotokra, hogy ugyanarra vágytok a jövőt illetően. Még soha nem voltál annyira szerelmes, mint amennyire jövőre leszel!

Bak

Tudod, mi a legszebb, Bak? Úgy talál rád a szerelem, hogy nem is keresed! Feltehetően olyan mellett találod meg, akit már ismersz. Ez a személy lehet egy közeli barátod, egy ismerősöd, akár kollégád is. Nem biztos, hogy több éves ismeretség lesz köztetek, lehet, csak az évben kerültök kapcsolatba, de az biztosnak látszik: nem lesz ismeretlen a számodra. Aztán egyszer csak azon kapod magad, hogy többet érzel iránta és hirtelen egymásba gabalyodtok.

Vízöntő

2023-ban meg fogod találni a lelki társadat, Vízöntő. Te leszel az év egyik legszerencsésebb csillagjegye szerelem tekintetében. Izgalmasan, könnyed  flörtökkel  telik az év első negyede, és utána ismered meg azt a személyt, aki olyan lesz, mintha egyenesen az álmaidból lépett volna ki. Minden tekintetben tökéletesnek bizonyul. Olyan szinten komollyá válhat ez a szerelem, és annyira biztosak lesztek egymásban, illetve magatokban, hogy ősszel az eljegyzésre is sor kerülhet.