Most komolyan, manapság ki nem stresszel? Bőven van elég okunk görcsölni a meló, a randizás, meg vagy kismillió egyéb ok miatt. Márpedig a szorongás alattomos dolog és nemcsak az idegrendszerünket, hanem az egészségünket is szép lassan kicsinálja. Szerencsére a természetes megoldások közé tartoznak a gyógyító erejű kristályok is, amelyek rezgései megnyugtatnak, és feloldják a kínzó érzéseket. Újíts be egy karkötőt vagy nyakláncot, esetleg vágj zsebre egy marokkövet, és élvezd az édes békességet!

Rózsakvarc

A rózsaszín kő emlékeztet arra, hogy a megpróbáltatásokkal teli időkben együttérzést kell tanúsítanod önmagad iránt, és egyúttal fokozza az öngondoskodás való igényt, ami által levezethető a stressz. Emellett kiegyensúlyozza az érzelmeket, csökkenti a hangulatingadozást, és segít fókuszáltnak maradni a nehéz helyzetekben.

Ametiszt

Az egyik legjobb szorongásoldónak számít, mert segít ellazulni, megtisztítja az elmét, így képes vagy meglátni a kiutat a stresszes helyzetből. Valóságos megmentő azokon a napokon, amikor nyomás alatt érzed magad, és úgy tűnik, hogy minden rosszra fordul. Nyugalmat és békét teremt az emberben, ami azt jelenti, kevesebb helyzetre fogsz stresszel reagálni. Ráadásul kitűnően szünteti meg a pánikrohamokat!

Holdkő

A holdkő sikeresen oldja a szorongást azoknál, akik elveszettnek érzik magukat, kilátástalannak élik meg a helyzetüket. Segít elűzni a depressziós gondolatokat. Kifejezetten ajánlják édesanyáknak, mivel kapcsolódik az anyasághoz, nőiességhez, termékenységhez, és segíthet a stresszelő anyukák félelmeit és aggodalmait eloszlatni.

Fekete turmalin

A fekete turmalin nemcsak elűzi, de meg is véd a stressztől, és távol tartja a rossz, negatív energiákat. Stresszes időkben felhasználható az érzelmi egyensúly és stabilitás visszanyerésére.

Rodonit

Tökéletes stressz elleni fegyver lesz azok kezében, akik közelmúltbeli vagy jóval korábbi trauma miatt szoronganak. Segít enyhíteni az olyan eseményekből származó érzelmi és lelki fájdalmakat, amelyek miatt még mindig gyászolsz vagy lábadozol. Ez a rózsaszín kristály segíthet legyőzni a belső démonokat, és begyógyítani a lélek sebeit ahhoz, hogy továbbléphess.

Lepidolit

Ha nagyon stresszes az életed a munkád miatt vagy megrázó, nehéz időszakon mész keresztül, a lepidolit jó szolgálatot fog tenni. Természetesen lítiumot tartalmaz, amelyet a szorongás elleni gyógyszerekben használnak. Egyensúlyt teremt a stresszes időszakokban, amikor érzelmileg túlterheltnek vagy túlzottan aggódónak érezed magad.

Citrin

A citrin élénk színe és a napfényt idéző aurája segít örömet, és fényt hozni a sötét napokon. Ennek az ásványnak a közelben tartása melegséget nyújt, szinte olyan, mint egy nyári pillanat egy téli napon. Megszűnteti a félelmeket, a kételyeket, a feszültségeket, és helyettük lelkesedést, motivációt csempész az ember szívébe.

Hegyikristály

A legismertebb és egyben legerőteljesebb általános gyógyító kő a hegyikristály, amely segít megtalálni a belső béke érzését, amelyre annyira szükségünk van a szorongással és a feszültséggel teli időkben. Hatékony segítség a legnagyobb káoszban, amikor meg kell őriznünk a hidegvérünket és koncentrálnak kell maradnunk.

Via

Ha esetleg ezek elkerülték volna a figyelmedet:

8 önbizalom-növelő kristály, ami sziklaszilárd magabiztosságot ad

Ha igaz rátok ez a 6 jel, karmikus barátság van köztetek

Nézz a tenyeredre: a szívvonalad árulkodik a szerelmi életedről