Van, akinél a figyelmetlenség, másnál kóros szereplési vágy az okozója. Mutatjuk azokat a csillagjegyeket, akik mindig magukat helyezik előtérbe másokkal szemben.

Bika

A Bikának lételeme, hogy mindenben első legyen, és úgy érzi, neki mindenből a legjobb, a legdrágább, a legtöbb jár. Erre ráerősít még pluszba, hogy úgy gondolja, kivétel nélkül neki van iga. Durva kombó! Ez a csillagjegy tényleg türelmes és odaadó, de csak amíg a saját igényei és kényelme nem sérül, onnantól kezdve könyörtelenné és versengővé válik!

Ikrek

Az Ikrekben egyszerre több személyiség is lakozik, azonban egy mindegyikben közös: mindig saját magát helyezi előtérbe. Ez nála nem másból, mint egy jó nagy adag figyelmetlenségből adódik. A saját mondadóját ugyanis mindig érdekesebbnek találja másokénál, amiből egyébként akad bőven, de a saját tervei és ötletei is mindig izgalmasabbak a számára, mint a többieké. Ő nem száll vitába, nem verseng, egyszerűen nem veszi figyelembe a másikat.

Oroszlán

Bárhol is legyen, mindig neki kell a figyelem középpontjában lennie, és persze nehezen viseli, ha valaki megpróbálja ellopni tőle a show-t. Akkor is igyekszik az élre törni, ha egyébként nem jártas a témában vagy az adott helyzetben, ilyenkor rendszerint improvizál. Nem számít, hogy hátránya származhat belőle, vagy másokat hoz nehéz szituba, lényegében bármit hajlandó kockára tenni, hogy róla szóljon minden. Azonban ez nem róható fel számára, mert annyira szórakoztató és vonzó a személyisége, hogy mindenkit azonnal levesz a lábáról.