Te is keltél már riadtan azért, mert álmodban babák vettek körül? A semmiből egyszer csak gyerekvállalásról álmodsz, és fogalmad sincs, mi okozza ezt a különös eseményt? Megfejtjük!

A babákról szóló álmoknak semmi köze a gyerekszüléshez

 Jennifer Puech, jungi pszichoanalitikus szerint nagyon gyakori, hogy valaki álmában szülésen vegyen részt, vagy ma adjon életet egy gyermeknek, esetleg más környezetben, de babák jelenjenek meg. 

Ez azonban egyáltalán nem azt jelenti, hogy az adott illető gyermekre vágyna, vagy éppen terhes lenne, ennél sokkal mélyebb, és egyébként meglehetősen egyértelmű jelentése van. 

Bíztató jelentése van a baba álmoknak

A baba az életet, a változást, és az átalakulást szimbolizálja. Egy új, belső energia felbukkanását. Valószínűleg új szakaszba lép az életed. Lehet, hogy új embereket köszönhetsz benne, az is lehet, hogy egy új hobbira, foglalkozásra találsz rá, amelyből új erőt nyerhetsz. 

A babás álmok energiái olyan bennünk rejlő potenciális lehetőségek, amelyekről még nem merünk beszélni, amelyeknek még nem merünk hangot adni. Lehet, hogy mi magunk sem tudunk róla, csak a tudatalattink. Gondolkozzunk, ássunk mélyre, és találjuk meg, mi az, ami annyira foglalkoztat és lelkesít minket, hogy még aludni sem hagy!

via