Az FBI-nál egy egész csapat dolgozik azon, hogy megalkossák a sorozatgyilkosok profilját. Nos, néha akár az asztrológiát is használhatnák, ugyanis olcsóbb lenne és bizarr módon még működhet is. 

Íme, a magyarázat

Nos, az asztrológiában a 12 állatövi jegyet három csoportra osztja az úgynevezett modalitás. Mindegyik vagy rögzített jel, változtatható jel vagy kardinális jel, és ezeknek a módozatoknak mindegyike más-más személyiségjegy-készlettel jár együtt. És kiderül, hogy a jelek modalitásának köze van... a gyilkossághoz.

Ez derült ki erről a négy jegyről 

Az Ikrek, a Szűz, a Nyilas és a Halak változó jegyként ismertek, ami azt jelenti, hogy jegyeik egy évszak végén esnek (az Ikrek tavasz végén, a Szűz nyár végén, a Nyilas ősz végén, a Halak pedig tél vége). Még 2008-ban egy holland statisztikus, Dr. Jan Ruise megnézte csaknem 300 sorozatgyilkos születési diagrammját és megállapították, hogy „a sorozatgyilkosok gyakran születnek, az égi tényezők változékony jegyeiben”.

Ezek a jellemzőik 

Nos, köztudottan alkalmazkodóképesek és eszeveszetten határozatlanok. Olyanok, mint a kaméleonok, életük során időszakos és gyakori változásokon mennek keresztül. Ha pedig ezt kombináljuk a csillagjegyek energiáival és személyiségével, megkaphatjuk a receptet azokhoz az emberekhez, akik kettős életet élnek?

Ikrek

Az Ikrek jegyet ikrek szimbolizálják, sokszor több oldalukról, vagy rejtett személyiségükről ismertek. Habár külsőleg rendkívül bájosnak tűnnek, a felszín alatt nem minden az, aminek látszik.. Jeffrey Dahmer, milwaukee-i kannibál, aki fiatal fiúkra vadászott az Ikrek jegyében született.

Szűz

A Szűz csillagjegy szülöttjei rendkívül aprólékosak és szisztematikusak, akik minták és rutin szerint élnek. A sorozatgyilkosok hajlamosak olyan cselekményeket elkövetni, amelyek jellegzetes, kiszámítható viselkedési mintát követnek. Ezenkívül a Szűzek jók abban, hogy feltakarítsanak maguk után. Albert DeSalvo, a bostoni fojtogató a Szűz jegyében született. 

Nyilas

A Nyilas jegyűek általánosságban karizmatikusak és élvezik a kalandokat. Ebből kifolyólag megtörténhet, hogy a szörnyű cselekedeteket is előbb merik megkockáztatni, valamint impulzívak és sponták, így nem gondolnak át sok mindent. A hírhedt sorozatgyilkos Ted Bundy is Nyilas volt. 

Halak

A Halak alapjáraton empatikusak, ám ez akár vissza is üthet. Mivel képesek kollektíven érezni a fájdalmat, ez túlterhelheti őket és megküzdési mechanizmusként inkább befelé fordulhatnak. John Wayne Gacynek, a gyilkos bohócnak Halak volt a csillagjegye. 

Két fontos dolog még számít

Nem csupán a Napjegyünk határozhatja meg, hogy milyen emberekké válunk. A Holdjegy és a Felkelő jegy állása szintén fontos dolog az asztrológiában. Azonban mielőtt kiborulnál, mert mondjuk egy Halakkal vagy egy Szűzzel élsz egy háztartásban, fontos megjegyezni, hogy a születési diagramok csak térképek. Továbbra is minden személy szabad akaratából hoz döntéseket.

Via