A Julia Quinn romantikus regényein alapuló Bridgerton-sorozat sokunk szívébe belopta magát. Valószínűleg te is kötődni kezdtél egy-egy szereplőhöz, és az is lehet: épp rá hasonlítasz a legjobban! Mindegyik karakter megfelel egy adott személyiségnek, ezáltal egy csillagjegynek is. Ha kíváncsi vagy arra, hogy melyik Bridgerton vagy, olvass tovább, és a napjegyednél vár a meglepetés!

Kos - Portia Featherington

A Kosok versengő természetükről ismertek, amellyel Portia Featherington is rendelkezik. Azt akarja, hogy gyermekei a lehető legjobb életet éljék, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy le kell számolnia az útjába állókkal, és kíméletlen eszközöket kell választania céljai eléréséhez. A Kosok gyakran alkalmaznak hasonló taktikákat annak biztosítására, hogy álmaik valóra váljanak.

Bika – Kate Sharma

Kate pont olyan makacs és önérzetes, mint egy Bika. Ugyanakkor végtelen türelemmel és szeretettel fordul a családja irányába. Tökéletes hallgatóság, akire minden körülmény között lehet számítani. Anélkül ad, hogy bármi is várna cserébe. Noha Sharma érzéki nő, akinek szükségletei és vágyai vannak, ragaszkodik a páncéljához, hogy megvédje magát a szívfájdalmaktól.

Ikrek - Penelope Featherington

Na, kinek van kettős élete? Hát Penelope Featheringtonnak, meg az Ikrek jegynek, aki imádja a pletykákat és a botrányokat. Szeret jókat csevegni a barátaival, miközben „interjúztatja” őket a szaftos hírekért. Nagyon jó megfigyelő, szinte semmi sem kerüli el a figyelmét. Egyedül ő képes az elképesztő intelligenciájának és találékonyságának köszönhetően minden helyzetből kidumálnia magát.

via GIPHY

Rák - Violet Bridgerton

Violet Bridgerton és a Rák csillagjegy nem engedi, hogy bárki is szórakozzon a családjával. Rendkívül védik azokat, akiket szeretnek, olyannyira, hogy mindent elkövetnek ennek biztosítására. Ráadásul örök szülőként mindketten azt akarják, ami a legjobb a gyermeküknek. Egy kiadós lelkizés közben arra buzdítják szeretteiket, hogy találják meg a boldogságot és az igaz szerelmet.

Oroszlán - Charlotte királynő

Charlotte királynő a drámának él, és a palotája is az a hely, amely méltó egy igazi Oroszlánhoz. De nem szereti, ha pletykálnak róla, és megköveteli a tiszteletet, ami az Oroszlánra is igaz. Csakúgy, mint az, hogy élvezi a figyelmet, a pompát, az elismerést, és imád nagy, tűzijátékos partikat adni. 

Szűz - Anthony Bridgerton

Anthony pragmatikus, szorgalmas természete valódi Szűzé teszi. Döbbenetes pontossággal tervezik meg mindketten az életük részleteit. Általában józan, gyakorlatias gondolkodásúak, és nagyon kevés embert fogadnak be a bizalmukba, ám ha megteszik, annak bármit megadnak. Az is igaz, hogy rendkívül felelősségteljesek, és hajlamosak háttérbe szorítani saját vágyaikat, ha ezt kívánja a családjuk érdeke.

via GIPHY

Mérleg - Daphne Bridgerton

Daphne vonásai igencsak hasonlítanak a Mérleg temperamentumához – nyugodt, összeszedett, logikus gondolkodású, és hajlamos mindent megtenni az imádott szerelméért. A Mérlegek gyakran reménytelenül romantikusak, akik rajongva szeretik a párjukat. De rendkívül gondoskodóak és szeretetteljesek a családjukkal szemben is. Továbbá kiváló hallgatóságok és pont olyan sokoldalúak, mint amilyen Daphne is: intelligensek, kulturáltak, és a művészetekhez is van tehetségük.

Skorpió - Simon Bassett

Nem kérdés, hogy Simon Bassett pont olyan, mint egy nagyvilági, óriási népszerűségnek örvendő Skorpió. Ugyanakkor hirtelen haragú, és a bosszúért a végletekig képes elmenni. De rendkívül bajtársias és felelősségteljes, sosem hagyná cserben a szeretteit. Híres a szenvedélyes, gazdag érzelmi világáról, amiből leginkább a kedvese részesül. Ellenben kész bármikor harcba szállni, ha a becsülete vagy az igazság ezt kívánja.

via GIPHY

Nyilas - Colin Bridgerton

Colin Bridgerton és a Nyilas csillagjegy természetüknél fogva merészek. Gyakran kerülnek olyan helyzetekbe, amelyek kalandosak és szórakoztatóak, és erről szeretnek is beszámolni. Nagy mesélők, akik nem vetik meg a figyelmet. A humor, a lovagiasság és a pozitivitás olyan szavak, amelyek a velejéig leírják Colin személyiségét. Mindketten élvezik az életet, híresek az optimizmusokról és arról, hogy vérbeli idealisták.

Bak - Lady Danbury

Lehet, hogy kívülről kemény, mint az acél, de mélyen legbelül aranyszíve van, akár egy igazi Baknak. Lady Danbury megvédte Simont a bántalmazó apjától, amikor még kisfiú volt, és mellette állt az apja halálát követő években. Egyenessége és kendőzetlen őszintesége valójában igazi kincs, hiszen mindig kimondja a véleményét, és nem fél kiállni az igazság mellett. Továbbá olyan nő, aki ha fejébe vesz valamit, makacsul ragaszkodik hozzá, és mindenáron véghez viszi.

Vízöntő - Eloise Bridgerton

A Vízöntőről ismert, hogy lázadnak a világ normái ellen, és nem tartják be a szabályokat. Eloise Bridgerton is a saját feje után megy, miközben pengeéles eszére támaszkodik. Közben azért szeretne kitűnni a maga módján, és nem törődik azzal, mit gondolnak róla mások. Viszont nagyon impulzív tud lenni, és nyughatatlan lelke mindig tettekre sarkallja. Ismerősen hangzik, Vízöntő? Eloise nagyon hasonlít rád!

Halak - Edwina Sharma

A fiatalabb Sharma testvér, az édes Edwina szinte minden tekintetben Kate ellentéte. Edwina hihetetlenül gyengéd, mindenkivel szemben nyitott és kedves. Hisz az igaz szerelemben, és felettébb optimista természet. A mély érzései klasszikus Halakká teszi. Habár kiakad, amikor megtudja az igazságot a nővére és Anthony szerelméről, mégis képes félretenni saját érzelmeit, és a legjobbakat kívánni a párnak. A Halak pont ilyen önzetlen és megértő a szeretteivel szemben.