Egy Rák, Bika vagy Halak elsősorban romantikus szerelemre és párkapcsolatra vágyik, aminek a velejárója a szex. Ám velük ellentétben vannak olyan állatövi jegyek, akik nem vágynak kötöttségekre, valamint a romantikát, a szerelmet sem igénylik, de a testi gyönyöröket viszont nem vetik meg. Tehát van 3 csillagjegy, akik éveken át megvannak alkalmi szexszel, és ragaszkodnak ilyen téren a változatos életvitelhez:

Ikrek

Az Ikrek az állatöv legkíváncsibb jegyeként ismert, és rá is szolgál erre a hírnévre. Nemcsak a Föld bolygót szereti felfedezni, hanem az embereket és a különböző gyönyöröket is. Bizony, roppant kíváncsi arra, milyen örömöket nyújthat neki a testi szerelem. Az érdeklődése gyakran egy személy iránt csak addig tart, amíg kielégül a fizikai kíváncsisága. Ha nincs plusz az illetőben, akkor továbbáll. Szóval nem kötődik gyorsan, így viszonylag hamar felszívódik, és élvezi tovább az új partner keresését és felfedezését, de ez nem jelenti azt, hogy képtelen megállapodni.

Nyilas

A Nyilas az állatöv igazi szabad szelleme. Az új élmények iránti vágy hajtja, ezért ritkán marad sokáig egy helyben, ehelyett követi, ahová az intuíciója viszi. Ez önmagában is megnehezíti az elköteleződését, habár  nem vágyik tartós, komoly kapcsolatra, sokkal inkább az új partnereket hajkurássza. Kell neki az érzés, hogy szabad, rengeteg lehetősége, és azt tehet, amit akar. Mivel nagyon  karizmatikus, humoros  és szórakoztató, könnyen talál magának partnert. A szexet természetesnek és szépnek tekinti, így szinte bárhol, bármikor kapható rá, és a barátai ellen sincs kifogása. Az ellen viszont van, ha megpróbálják igába hajtani a fejét.

Vízöntő

Nincs semmi szokványos vagy hagyományos a Vízöntőben, egy olyan jelben, aki mindent a saját, egyedi stílusában csinál. Meglepő tehát, hogy nem korlátozza magát egy emberre, ha szexről van szó? Általánosságban elmondható, a Vízöntő nem túlzottan érzelmes, és időbe telik, mire megnyílik valaki felé mélyebb szinten. Ez gyakran azt jelenti: kapcsolatai barátsággal kezdődnek, és ehhez jönnek hozzá az extrák. Ugyanakkor tökéletesen megvan elégedve azzal is, hogy hol van alkalmi partnere, hol nincs, mivel úgy van vele: bármikor találhat magának. Érzelemmentes, de általában igen fantáziadús, élményekkel teli a szex vele, és ez őt tökéletesen kielégíti.

Via