Van, akinél szóba sem jöhet az édeshármas, de nem ennél a 3 csillagjegynél! Lazán igent mondanak a vad kalandokra, az extrás lehetőségekre, mert nyitottak, kísérletező szelleműek, és óriási szexuális étvággyal rendelkeznek. Görgess lejebb és kiderül, hogy te vagy a pasid vevő-e a hármas szexre!

Kos

A tüzes Kos odáig van az új élményekért. A gyakori és változatos szex híve. Talán nincs is olyan dolog, amire ne lenne kapható! Éppen ezért olyan nyitott az édeshármasra is. Nem egy féltékeny típus, éppen ezért nem kapja el a méreg, ha a szerelme mással csinálja, sőt: ez inkább lázba hozza! Ráadásul úgy van vele: minél több van valamiből, ami jó - jelen esetben szexpartnerből -, annál jobb! Ez a titkos a vágya, és mindig reméli, hogy egy szép napon megvalósul!

Nyilas

A Nyilas híres a szabadelvűségéről, a szabadság iránti vágyáról, és persze arról, hogy a zodiákus legnagyobb kalandora. Olyan jegy, akinek ha feldobsz egy ötletet azt mondja: „Miért is ne?” Éppen ezért a legbevállalósabb jegyek egyike. Lazán igent mond egy édeshármasra, ha van éppen valakije, ha nincs. Mivel ritkán kötődik igazán a szerelméhez - amíg meg nem leli az igazit - , nem okoz neki gondot megosztania őt. Szingliként meg arra hajaz, hogy minél több dolgot próbáljon ki és mivel imád szeretkezni, így különösen gyúr a tartalmas nemi életre!

Vízöntő

Szingliként a Vízöntő is szereti, ha mindig más fordul meg az ágyában, mert kíváncsi és nyitott természetű. Mivel a szex különösen fontos az életében, mindent összevetve nyilvánvaló válik: simán befér még két ember az ágyába. Még akkor is, ha tartós kapcsolatban él. Ha lapos a nemi élete vagy egyhangúnak éli meg, számára az egyik legkézenfekvőbb módja a felpezsdítésnek a hármas szex.  Mivel nem birtokló alkat, nem fog ügyet csinálni az osztozkodásból.