3 csillagjegynek minden oka megvan rá, hogy várják a hétvégét. Ők ugyanis nagyon szerencsések lesznek a következő napokban. 

Kos

A Kos sok mindenre rájöhet ezen a hétvégén. Mindenben, ami veled történik, azonnal meglátod a kreativitás lehetőségét. Azonnal érzed, hogyan találhatnál rá megoldást, és a kihívások nem összenyomnak, hanem kiemelnek, felemelnek. Nyitottnak és késznek érzed magad a változásra, és ez a hozzáállás bevonzza azokat.

bika

A Bika kiegyensúlyozottnak és fontosnak érzi magát a hétvégén. Tudod, mire van szükséged, és mi a jó neked, és azonnal ellenállsz, ha úgy érzed, hogy nem azt kapod, amit kellene. Tudod, kiknek a társasága dob fel, és kikkel töltesz időt igazán szívesen, ebből pedig nem engedsz.

Szűz

A Szüzek erősnek és energikusnak érzik magukat mostanában. Pontosan tudod a céljaidat és a prioritásaidat, és úgy alakítod az életedet, hogy ezek elérhető közelségbe kerüljenek. Mivel nagyon jól bánsz a környezetedben élőkkel, most sok segítségre számíthatsz tőlük ezekben. Remek visszajelzéseket is kaphatsz a hétvégén, amelyek alátámasztják, hogy jó úton haladsz.

via