A Vénusz-Uránusz együttállása a hétvégén nem kis meglepetéseket okozhat! Ezek ketten meglepő, oltári, ugyanakkor sokkoló fordulatokat hozhatnak az életünkbe. A szinglik könnyen szerelemre lelhetnek, míg a párban élők váratlanul az elköteleződés mellett dönthetnek. Szinte mindenkinek tartogatnak meglepetést a következő napok, de ennél a 3 csillagjegynél van leginkább kilátásban, hogy megkérik a kezét.

IKREK

Már a hétvége elején megcsap az előszele annak: valami készülődik. Túl jól megvagytok. Túl nagy az egyetértés. A pasid meglepően őszinte és nyílt, talán még szabályosan kerülgeti is a forró kását, de neked eszembe nem jutna – mostanáig, míg nem olvastad ezeket a sorokat –, hogy esetleg készül valamire. Márpedig, de! A legváratlanabb helyen – akár időben is – teheti fel neked a nagy kérdést. Gyúrj a válaszra!

RÁK

Szokásos romantikus hétvégének indul ez a mostani is. Remekül kijöttök a szerelmeddel. Mivel talán régóta tabutéma nálatok a házasság vagy a családalapítás, sőt, talán maga a jövő is, így a legkevésbé sem számítanál arra, hogy a pasidat megérinti a romantika szelleme, és hirtelen feszegetni kezdi a dolgot. Nem fog ajtóstul rontani az házba, és az is lehet, nem a szokványos módon kíván eljegyezni téged, inkább egy ilyen : figyelj már, mi lenne, ha összeházasodnánk szitut kell elképzelned.

SKORPIÓ

Szerelmes összebújásból nem lesz hiány a hétvégén. Igazán azt érzed, a pasid a tenyerén hordoz, és érezhetően imád téged. Nemcsak a lelkedet, hanem a testedet is. Szóval rendesen felforrósodik a hangulat köztetek. Talán épp egy hancúrozást követően teszi fel teljesen váratlanul a kérdést, hogy ugyan leszel-e a felesége. Vagy egy igazán hollywoodi pillanatban, miközben szerelmesen andalogtok az erdőben vagy a vízparton. Bárhogy is legyen: jó eséllyel tátva marad a szád!

Maradj még! Olvasd el ezeket is:

Hétvégi szerelmi horoszkóp 

 A 3 legszerencsésebb csillagjegy

Ez a 3 csillagjegy a legjobb barát