Szeptemberben a zodiákus legtöbb tagját csókoltatja a Vénusz! Egy kicsit mindenki szerelmi életét elrendezi, de csak 3 csillagjegy lesz, akiknél azt is elintézi, hogy megkérjék a kezét. Szerelemből, szenvedélyből nem lesz hiány a következő hetekben, és ha lejjebb görgetsz, az is kiderülhet: neked még egy  esküvőt is meg kell szervezned!

Bika

Uralkodó bolygód, a Vénusz sok kellemes élménnyel kecsegtet a hónapban, Bika! A szerelmi életeddel kapcsolatos vágyaid sorra megvalósulnak. Hol nagyon meghitt, hol pedig égetően forró együttlétekben lesz részetek a tévé előtt összebújva meg persze a hálószobában is. Annyira idillikusan alakul mostanában köztetek minden, hogy a pasid váratlanul bedobhat a mélyvízbe, és előrukkolhat a „Leszel a feleségem?” kérdéssel. Mivel úgy érzed, nincs okod nemet mondani, így egy azonnali igennel felelhetsz, és a következő hónapot már menyasszonyként kezdheted meg.

Szűz

Egyik pillanatról a másikra változhat meg a  párkapcsolatod  minősége a következő hetekben. Egyrészt azért, mert a lehető legváratlanabb pillanatban dobhatja fel neked a labdát a pasid, és teszi fel a nagy kérdést. Másfelől az is előfordulhat a Szüzeknél: újra összejönnek az exükkel, és arra az elhatározásra jutnak, hogy egyből össze is házasodnak, annyira biztosak magukban. Bármelyik opcióról is legyen szó, az is biztosnak látszik, hogy megváltozik a kapcsolat minősége, és végre teljesülhetnek a jegy szülötteinek szerelemmel kapcsolatos vágyai.

Mérleg

Ez egy igazán szenvedélyes hónap lesz, Mérleg! A szerelmi életed kifejezetten felforrósodik, és a  romantikus együttlétek  mellett kalandos és fantáziadús  szexélményekkel  is gazdagodsz. Viszont megnő benned a vágy a szorosabb, komolyabb legyen a kapcsolatod. A jó hír az: nem vagy ezzel egyedül, és a pasid is igényli a kötődés magasabb fokát. Így mikor felveted a házasság lehetőségét, a szerelmed azonnal lecsap rá. Ne érezd kevésbé romantikusnak a dolgot, csak mert te dobod fel, hiszen a lényeg az: szeretitek egymást, és együtt képzelitek el a jövőtöket. Kell ennél több?