A 21. században az, hogy ki kit követ, vagy épp nem követ, egyértelmű jele lehet annak, hogy valami nincs rendben. Lássuk, melyik csillagjegyektől számíthatsz rá, hogy egyszer csak letiltanak téged az  Instán  vagy a Facebookon!


Bika  

A Bika jegyében születettek épp olyan kitartóak, mint amilyen birtoklóak és makacsok: meg vannak győződve az elképzeléseikről, és a véksőkig képesek megvédeni azokat.

A Bika egyik pozitív tulajdonsága azonban a türelem, így ha arra jut, hogy blokkol téged a közösségi médiában, arra nyomós oka lesz, és valószínűleg nagyon felbosszantottad.

Rák


A Rák heves típus, és könnyen elragadják az érzelmek. Ő az egyik leghűségesebb csillagjegy, de ha rájön, hogy elárulták vagy megbántották, akkor vége a barátságotoknak. Tehát ha egy Rák blokkol téged a közösségi oldalán, akkor nem akar többé tőled semmit sem online, sem a való életben.

Oroszlán

Ha ismersz Oroszlánt, biztosan tudod, hogy nem könnyű nekik lelkizni vagy megnyílni a legmélyebb dolgaikról. Az Oroszlán hajlamos blokkolni a barátait a neten, amint rájön, hogy nem tud megbízni valakiben. Gyakran előfordulhat, hogy privát profilja van, így ő maga választhatja ki, hogy ki mit láthat az életéből.

Szűz

A Szűz jegyében születettek szuper pontosak, precízek és könnyen kritizálják azokat, akik nem veszik olyan komolyan az életet, mint ők. Ez rendkívül ingerlékennyé is teszi őket, így nem ritka, hogy egy Szűz blokkol a közösségi médiában, csak azért, hogy kifejezze nemtetszését. Ne csinálj belőle nagy ügyet, mivel ez lehet, hogy csak átmeneti: hajlamosak nagyon könnyen meggondolni magukat, és állandóan bizonytalanok, hogy mit is tegyenek. 

akitől biztosan nem kell félned: a Skorpió

A Skorpiók könnyen képesek felhívni magukra a figyelmet, és sokszor nárcisztikusak. Ha megtámadják őket, hajlamosak haragot tartani. De bármennyire is neheztelnek rád, a Skorpió nem blokkol téged a közösségi médiában. Hogy mi az oka? A kíváncsiság. Ez a csillagjegy imádja a pletykákat, és mindig tudni akarja, hogy mások mit csinálnak.

Via