Mindenki szokott hazudni, csak van, aki nagyon ritkán és ügyetlenül, és van, aki úgy, mint a vízfolyás. A következő három csillagjegy az utóbbi kategóriába tartozik, mutatjuk is, hogy miért!

Ikrek

Az Ikrek fontos dologban sosem lenne képes kamuzni, de ha egy kis kegyes hazugságról van szó - nos az elég gyakran becsúszik nála. Ahogyan az sem áll tőle távol, hogy azért füllentsen, hogy mentse magát. Azt mondja, óriási dugóba keveredett reggel és ezért késett, de közben mindenki tudja, hogy igazából csak tovább lustálkodott kicsit az ágyban...

Halak

A Halak igazi kamumágus! Olyan profiról van szó, aki pontosan tudja, kinek, mikor mit mondott, hogy még véletlenül se bukjon le soha! Gyakran keveredik hazugságspirálba, mert esély nincs rá, hogy valaha is bevallja, hogy nem mondott igazat, inkább újabb és újabb kamukat talál ki. Viszont ártani ő sem akar senkinek, sőt, legtöbbször pont azért hazudozik, hogy elkerülje a sértő vagy kínos helyzeteket. A mottója, hogy senki se sérüljön.

Mérleg

A Mérleg imád középpontban lenni, másokat szórakoztatni, és ezért nem fél bármilyen eszközt bevetni. Ha úgy érzi, ellaposodott a hangulat, kitalál kamutörténeteket, vagy ha az eredeti sztori kicsit uncsi, hát kiszínezi itt-ott. Mindenki jól jár, mert izgalmasabbnak tűnnek az anekdoták, a többiek jobban szórakoznak rajta, és egyébként sem jön rá soha senki, hogy igazából 80% tömény füllentést hallhattak.