A Vénusz szeptember 26-án találkozik Merkúrral, és új utakat hoz létre a vágyak közlésére valamint előteremtésére. Szintén ezen a napon, a Nap a szerencsét hozó Jupiterrel néz szembe, és nagy változásokat hoz! Ez csupán ízelítő abból, ami a héten vár a zodiákus tagjaira, 3 csillagjegy élete pedig kifejezetten új életszakaszba lép a heti bolygóállásoknak köszönhetően:

Rák

A Vénusz beköltözik a diagramod otthonának és családjának házába, ami azt jelenti kedves Rák: sok öröm vár rád ezeken a területen. A rokoni kapcsolataid szorosabbá válnak, illetve megvan az esély arra, hogy komolyra fordulnak a dolgok közted és a pasid között. Talán időszerűnek látjátok a házasságkötést, de talán még a családalapítást is. Az utóbbi esetén még akár meglepetés is érhet titeket, és a vártnál előbb jön a gólya hozzátok!

Szűz

Most életed minden területe változik egy kicsit, Szűz. A párkapcsolatod komolyra fordul, és úgy dönthettek a pasiddal, hogy összeköltözök vagy összeházasodtok. A szinglik is végre megváltoztathatják a státuszukat a közösségi oldalukon. Ezenfelül bekerülsz a közösségbe, amely hasznosnak bizonyul, ha gyógyulást, támogatást keresel vagy segítséget a művészi ambícióid megvalósításához. Ez a csoport jelentős mértékben átformálhatja a gondolkodásodat. Plusz az egészségi állapotod is meg fogja követelni, hogy változtass a szokásaidon, akár a munkádon is.

Nyilas

A munkahelyeden a napokban oszthatják ki az előléptetéseket és a fizetésemeléseket. Bizonyára örülni fogsz annak Nyilas, hogy te is közöttük leszel! Végre eléred azt a szintet, amire mindig is vágytál, és vezetői pozícióba kerülhetsz. Másoknak pedig a munkahelyükön kívül ajánlják fel az álommunkát, ami egyszerűen visszautasíthatatlan. Mostanában nagyon szerencsésnek érezheted magad, már csak azért is, mert a szerelmeddel is jól alakulnak a dolgok köztetek, és a jövőtökre nézve, biztató beszélgetést folytathattok.