A Mars és a Plútó összefogott, és segítenek pozitív változásokat elérni. Ez természetesen az élet minden területét érinti, vagyis egyesek szerelmi élete rövidesen egészen megváltozhat. Szingliként jó lesz, ha odafigyelsz, mert ez a bolygókonstelláció lehetőséget teremt megismerkedni valakivel. Viszont 3 csillagjegy szinte biztosan számolhat azzal, hogy megleli a szerelmet a hétvégén:

Kos

Légy résen Kos a hétvégén, mert a csillagok mindent elkövetnek azért, hogy összehozzanak valakivel. Elhívnak randizni, előbukkan a semmiből egy izgalmas idegen, megszólítanak egy fesztiválon vagy egy buliban, egyszóval jóformán házhoz küldik a leendő kedvesedet. De még az is lehet, hogy a barátnőd  próbál rávenni egy duplarandira vagy vakrandira. Csak el kell fogadnod a kínálkozó lehetőséget, és figyeld meg: hétfőn már át is állíthatod a státuszodat a közösségi oldalakon. Nem fogod megbánni, ha most a csillagokra bízod magad!

BIKA

A napokban megismerkedsz egy izgalmas személlyel. Kissé furának, már-már bogarasnak tűnik, de kedves és mosolyt csal az arcodra. Igazság szerint még nem is találkoztál hozzá hasonlóval, teljesen más azokhoz képest, akikkel eddig dolgod volt. Mégis van valami, ami miatt nem mered átadni magadat szerelemnek. Talán egy korábbi csalódás tehet erről, vagy mert tényleg furcsállod a srác viselkedését. Pedig most ez a te nagy lehetőséged, és kár lenne kihagyni azért, mert nem egy hétköznapi fazon. Hidd el, később bánnád, ha csakúgy elengednéd!

SKORPIÓ

Egyik pillanatról a másikra beleszerethetsz a randipasidba vagy abba, akit egy buliban ismersz meg. Pontosan olyan, amilyennek elképzelted, megvan az összhang köztetek, szóval mondhatni minden tökéletes, egy valamit leszámítva: nem mozgat meg fizikailag. A legtalálóbb, amivel kifejezheted magad: a lelkébe vagy szerelmes. Viszont ez neked nem elég, és vágysz a tűzre, a szexualitásra, a szenvedélyre, mivel számodra így lehet teljes a szerelem. De óvakodj attól, hogy elhajtsd azért, mert nem találod elég vonzónak vagy zavar a kémia hiánya. Érdemes lenne előbb még néhány kört futnod vele!