Manapság nem is olyan nehéz híressé válni! Lehet belőled Youtube meg TikTok sztár, influencer, de annyi tehetségkutató műsor van, hogy simán felfedezhetnek. Némelyik állatövi jegy már született tehetségként jön a világra, és nincs más dolga, mint megmutatnia a világnak, mire képes! Csekkold, hogy te is egyike vagy annak 4 csillagjegynek, aki simán hozzájutnak egy csillaghoz a hírességek sétányán:

Kos

A Kos ha a fejébe vesz valamit, akkor azt képes tűzön-vízen keresztül vinni és elérni. Óriási akaratereje van, és nála ez a hírnév záloga. Ha ő kitalálja, hogy híres énekes akar lenni, akkor addig tanul, képezi magát, amíg célba nem ér. Nem fél a kemény munkától vagy a kudarc lehetőségétől, ezért is képes legyőzni mindig az előtte lévő akadályokat. Ez történt Lady Gagával, Sarah Jessica Parkerrel meg Robert Downey Jr.-ral is. A Kos nemcsak a határokat feszegeti, hanem kiválóan alkalmazkodik és megtanulja azt, amihez szüksége van a sikerhez.

Oroszlán

Te is tudod jól, az Oroszlán imádja a reflektorfényt, a ragyogást, és a figyelmet. Szóval semmi kétség: híresnek született. Minden lehetősége megvan arra, hogy sztár legyen. Elég erős és kitartó, így ha kigondol valamit, azt végig csinálja. Emellett varázslatos kisugárzással bír, amellyel könnyen megragadja az emberek figyelmét. Mivel a Nap az önkifejezés bolygója uralja, a természeténél fogva szívesen szerepel, és fantasztikus színészi tehetséggel rendelkezik. A hírességek világa tele van ismert Oroszlánokkal – Jennifer Lopez, Madonna, Dua Lipa és hosszasan lehetne sorolni.

Nyilas

A Nyilas imádja az újdonságokat, a kalandokat, a színes és mozgalmas életét, ráadásul nem fél kockázatot vállalni és a szerepléssel sincs baja. Akármibe is kezd bele szívvel-lélekkel, abban sikeres lesz. Tehát mindent összevetve: lazán pályázhat a hírességek csarnokába és felkerülhet a neve Taylor Swift, Britney Spears, vagy Miley Cyrus mellé. Ami még segíti őt, az a képessége: könnyedén kezeli a kritikát, a negatív energiát, így nem hagyja, hogy a külvilág befolyásolja.

Halak

A víz jegyű Halak az állatöv legkreatívabb, legfantáziadúsabb és legérzékenyebb lelkei közé tartozik, ezért sokan közülük olyan művészi utakon keresztül fejezik ki mély érzelmeiket, amelyek híressé tehetik. Ilyen például a zene, a színészet, vagy az írás. A Halak uralkodó bolygója az illuzórikus Neptunusz, amely olyan dolgokat ural, mint a csillogás és a hírnév. Így már nem is meglepő, hogy az olyan szupersztárok, mint Rihanna, Justin Bieber és Olivia Rodrigo, mind Halak. 

Via