Június 4-én ismét eperhold jön, ami 3 cisllagjegy életét is megváltoztathatja.

Vízöntő

Az eperhold nagy lendületet és bátorságot ad a Vízöntőknek, hogy megbirkózzanak az életükben bekövetkezett változásokkal, és higgyenek személyes elképzeléseikben és vágyaikban. Jelenleg nagyon tiszta fejjel gondolkozol, és ez meghozza az eredményét. Az, ahogyan értelmezed a körülötted lévő világot, ahogyan rendezed a dolgaidat, az bölcsességet és intelligenciát mutat. Ha most nem félsz cselekedni, akkor örökké hálás leszel magadnak. Az eperhold melletted van, és segít, hogy valóra váljon minden álmod. 

Hal

A Halak most magabiztosabbak lesznek mint valaha, mégis higgadtabbak a megszokottnál. Most megtapasztalják a belső erejüket, sok minden értelmet nyerhet, ami az elmúlt években történt velük. Most végre látható, hogy tényleg minden okkal történik. Emiatt a Halak nyugodtabbak mint máskor: tudják, hogy minden úgy történik, ahogyan az nekik a legjobb. Ez a tökéletes időszak a személyes célok felállítására, mert nagyon reálisan látod a dolgokat.

Nyilas

A Nyilas hosszú idő után végre feltöltődve éli az életét. Ismét tisztán látják majd a céljaikat, a következő hetekben nagyon jól priorizál majd: tudja, hova és mire fordítsa az energiáit. Most végre imádnak élni, visszakapják a hitüket abban, hogy jó dolgok velük is történhetnek. Ezután semmi nem téríti le őket a helyes útról, ez pedig kilátásba helyezi, hogy a tervek, célok már megvalósítható közelségbe kerültek.

via