Nem rossz, ha sok-sok várakozás után végre talál az ember valakit, aki passzol hozzá. Ám ennél is romantikusabb, amikor az igazi váratlanul érkezik az életedbe. Ennek a 3 csillagjegynek április utolsó napjaiban ebben lehet része. 

Rák

A Rákok általában képtelenek elengedni a múltat. Fontosak számodra a régi barátságok, és sokkal tovább ragaszkodsz az emberekhez, mint ameddig helyes lenne. Szereted a hosszú, stabil kapcsolatokat, igaz ez a szerelemre is. Mestere vagy a jó kommunikációnak, nálad sosincs olyan, hogy valakivel végleg vége a kapcsolatnak. Pontosan ennek köszönheted, hogy most rátalálhatsz az igazira, méghozzá egy régi ismerős személyében. 

Mérleg

Akadályokban bőven volt része mostanában a Mérlegeknek, ám jól tetted, hogy egy pillanatra sem adtad fel a reményt, hogy valami csodás meglepetés érkezzen az életedbe. A munkában már remek sikereket értél el a héten, most pedig végre a magánéletedben is szuper dolgok történhetnek. A Mérlegek április végén sok új embert ismernek meg, és könnyen lehet, hogy köztük lesz az igazi is. 

Ikrek

A Vénusszal a jegyedben, ez csakis egy szerelmes hét lehet! Jobb, ha felkészülsz arra, hogy valaki elrabolja a szíved. Randid lesz? Akkor ne csak egy alkalommal tervezz, nagyon úgy tűnik, hogy ez hosszabbra nyúl majd pár italnál. Itt az ideje, hogy túllépj a régi sérelmeiden, és végre arra fókuszálj, amit megérdemelsz: a boldogságra!

via