A 6-ai Rákban bekövetkező telihold segít nyíltan kommunikálni az érzéseidet, miközben lazán ki is mutatod őket. Ugyanakkor ez a bolygóállás a Merkúr és az Uránusz retrográddal együtt arra vesz rá: engedd el a múltat és a lelki terheidet. Az alábbi 4 csillagjegy szerelmi élete gyökeresen megváltozhat ebben az időszakban:

Bika

Az szerelmi életed felforrósodik, kedves Bika. Sokkal nyíltabban vállalod fel az érzéseidet, mint máskor. Ne is szégyelld őket, inkább számolj be róluk a szerelmednek – vagy a kiszemeltednek -, és meg fogsz lepődni a reakcióján! Olyat tesz vagy mond, amire a legkevésbé számítanál. De nemcsak a szíved, hanem a tested is szenvedéllyel telik meg, így igazán forró napokban lesz részed.

Rák

Ha még eddig nem sikerült, akkor most biztosan elengeded az exedet, és végre új életet kezdesz. Más Rákok arra használják a következő napokat, hogy színt vigyenek a kapcsolatukba. Azok, akik párkapcsolati nehézségekkel küzdenek, számíthatnak a javulásra! Csak légy nyitott és őszinte, mert az embered csupa fül, és kész szinte bármit megtenni azért, hogy téged boldognak és elégedettnek lásson!

Nyilas

Úgy érzed Nyilas, nem kapsz annyit a pasidtól, mint amennyit te adsz a neki. Ha nem történik valami, ami erőt vagy reményt adna neked, akkor simán kilépsz a kapcsolatból. Viszont, ha kitartasz a lovagod mellett, aki bizonyítja is, hogy megéri, akkor jó eséllyel elmélyül a kapcsolatotok. A szinglik viszont legyenek bátrak, vallják be érzéseiket a kiszemeltjüknek, és nem marad el a jutalmuk!

Bak

Kész vagy nyíltan felvállalni az érzéseidet, és igenis megmondod a pasidnak, mire vágysz. Nagyon jól teszed Bak, mert így derülhet ki: mindketten ugyanazt akarjátok, így nemsokára összeköltözhettek vagy  gyűrű  kerülhet az ujjadra. Az egyedülállóknak is megéri szerelmet vallaniuk, így akár hétfőre át is írhatják a közösségi oldalukon a kapcsolati státuszukat. Általánosságban elmondható: az érzelmek kimondása és kimutatása a kulcs a sikerhez.