A június ennek a három csillagjegynek felejthetetlen lesz: életük egyik legjobb hónapja vár rájuk!   

Oroszlán

Te aztán egész évben erre a hónapra vártál. Nem csoda, most minden megvalósul, amiről eddig csak álmodni mertél. Te leszel a legszerencsésebb ebben a hónapban, mert a Mars erőt és bátorságot ad neked. Ambíciózusabb vagy, mint valaha. Most végre előre léphetsz, mert bátor vagy, és abban is mersz kezdeményezni, amiben eddig soha. Megkaphatsz mindent, amire vágysz, csak hidd el, hogy megérdemled, és képes vagy rá. 

Skorpió

Most végre teljesen átadhatod magadat az érzelmeidnek, nem fogják megbosszulni magukat. Mi több, nemcsak a magánéletben lesz szerencséd, de egy nagyobb összeg is ütheti a markodat. Érdemes odafigyelni a pénzügyekre. A Merkúr segít, hogy a tehetséged előremozdítsa az ötleteidet, ami garancia a sikeredre. Most tiéd lehet az álommeló, vagy a pozíció, amit mindig is akartál. Ne engedd, hogy bármi is az utadba álljon!

Ikrek

A szülinaposok megnyugodhatnak: idén nem csupán a torta és a gyertya az, amit elvárhatsz a nagy naptól. A kreativitásod és a képzelőerőd sok helyzetben megsegít, olyan megoldásokat mutatnak, amelyeknek köszönetően most tényleg megváltozhat az életed. A lényeg, hogy bízz magadban. Most nem fér bele a kétely és a bizonyalanság. A bájod, a humorod mindenkit levesz a lábáról, így sok új barátot és segítőt találsz ezekben a hetekben. Az energiádért egyszerűen mindenki oda van, az ellenségeid pedig féltékenyen figyelik minden lépésed.