Újabb pasik, újabb szerelmek, megfogadod, hogy most minden más lesz. Mégis mindig ugyanúgy végződik. Hogy miért? Talán a csillagjegyednek van hozzá köze.

Kos

Természetesnek veszed a partneredet. Az szuper, hogy önmagadban is nagyszerűen helytállsz és bármit megoldasz, de emiatt sokszor hajlamos vagy azt éreztetni a pasiddal, hogy ő csak egy követőd. Becsüld meg, mert ha nem teszel így, magad is meglepődsz majd, de tovább áll.

Bika

Nem fogadod be az új ötleteket és impulzusokat. Ha valami nem a megszokott, azonnal ellenállsz, de vigyázz, mert ez a kapcsolatodra is kihat sok esetben. 

Ikrek

Már akkor feladod, amikor még javítható lenne a kapcsolat. Inkább elfutsz, megfutamodsz és elkerülöd a kellemetlen beszélgetéseket, csak ne kelljen a drámával foglalkozni. Nálad egy probléma nem egy megoldandó feladat, hanem a kapcsolat vége. Légy kicsit pozitívabb!

Rák

Túlzottan átadod magadat a kapcsolatnak. Nagyon jó, ha megtaláltad a másik feledet, de nem szabad, hogy elhagyd magadat. Ne vesszenek el a kapcsolataid, a barátaid, a hobbijaid, az élet ugyanúgy megy tovább, csak már ketten. 

Oroszlán

A társadon csattan minden. Hosszú és rossz napod volt? A párod csak segíteni szeretne, de te nem fogadod el a segítséget? Sőt, általában még veszekedést is kezdeményezel? Ezt azonnal hagyd abba, mert em lesz jó vége!

Szűz

Mindig meg akarod változtatni a pasidat. Muszáj tiszteletben tartanod, hogy vannak olyan dolgok, amelyekben nem kell és nem is szeretne változtatni. Nem azért szerettél bele, mert olyan amilyen? 

Mérleg

Lehetnél kicsit nyitottabb, mert ez a passzív-agresszív viselkedésforma nem vezet sok jóra. Ha problémád van, mondd el a pasidnak. A durcás semminek nagy botrány, és csúnya szakítás lehet a vége. 

Skorpió

Lazíts már kicsit! Túl sok a dráma, hajlamos vagy még a bolhából is elefántot csinálni. Pedig a pasid nem veszi ennyire komolyan az életet. Nem azért, mert nem szeret, hanem mert ő inkább a nyugodt napokat preferálja. 

Nyilas

Ne tartsd magadban a problémákat! Inkább elzárkózol, és magadat emészted, pedig a pasik nyitottabban az értelmes, nyugodt problémarendezésre, mint hinnéd! Értékelni fogja, hogy a megoldásra törekszel. 

Bak

A múltbeli sérelmeidet képtelen vagy elengedni. Félsz, mert sokszor bántottak már, és mindenkiről azt hiszed, ő is így tesz majd. De miért kellene, hogy minden mindig ugyanúgy történjen? Süssön ki egy kicsit a nap, és becsüld meg amid és akid van!

Vízöntő

Te a szerelemből is versenyt csinálsz, de a pasiknak ez fárasztó. Nem akarják állandóan bizonygatni, hogy ki szereti jobban a másikat. De ha ennyire imádod a győzelmet, sokszor a karrierben és a pénzügyekben is jobb akarsz lenni a társadnál. Ideje leszokni erről.

Halak

Nem látod a red flageket. Szeretnél romantikát, randikat, kedveskedést és bókokat, de megelégedsz bármivel, csak melletted maradjon a pasi. Lemondasz mindenről, amire a szíved mélyén vágysz, csak hogy ne lépjen le. Ajjjajj!

via