Te is mindig megnézed, hogy mi a randipartnered horoszkópja? Úgy tűnik, érdemes, ugyanis az asztrológia szerint, ezzel a 3 csillagjeggyel lehetetlen normális kapcsolatot kialakítani, ugyanis menekülnek az érzelmek elől. 

Ikrek

Nehezen kötelezed el magadat, nem csupán a kapcsolatok terén, a legapróbb hétköznapi helyzetekben is. Rettegsz a gondolattól, hogy valamely döntésed annyira véglegessé válik, hogy akár egy életre szól annak eredménye. Megrémít, ha azt érzed nincs lehetőséged a változásra. Neked az a fontos, hogy mindig olyan szituációban találd magadat, amelyben megtalálhatod a módot arra, hogy minden napot kiélvezz. Csak a pillanatnak élsz, és ezen senkiért nem vagy hajlandó változtatni! 

Szűz

A Szűz egy nagyon maximalista jegy, így pasikból is csak a legjobbal éri be. Így nálad már a legelső, legapróbb hibának szakítás lehet a vége, emiatt pedig nehezen mész bele egy kapcsolatba. Tudod, hogy viszonylag könnyű olyat tenni, ami miatt szakítani szeretnél, így inkább távol tartod magadat a felcímkézett szerelmektől. Nehezen engedsz be új embereket az életedbe, és még nehezebben adod fel a szokásaidat, a mindennapi rutinodat.

Bak

Igazán munkamániás vagy, neked a siker a lételemed. Nem egy pasitól várod a visszaigazolást, hanem a bankszámládtól, és az előléptetésektől. Egy vérbeli boss baby vagy, aki a független nő példája lehetne a szótárban. Éppen ezért nincs igényed a szerelmi kapcsolatokra, sőt, nagyon nehéz is teljesíteni azokat az elvárásokat, amelyeket te támasztasz a pasik elé.

via